A SWARCO Innovációs Központja

Laura Coconea, SWARCO Innovation Manager

„Az izgalmas változások korszakába lépünk, ahol az olyan globális trendek, mint az urbanizáció, a digitalizáció, az automatizálás, a fenntarthatóság, valamint a technológiai fejlődés kihívást jelentő lehetőségeket teremtenek. Ebben a dinamikus világban a jövőt csak közösen lehet megteremteni: ezért üzleti ökoszisztémánk minden szereplőjét összekapcsoljuk a SWARCO Innovációs Központunkon belül.“

Laura Coconea, SWARCO Innovation Manager

Mi a SWARCO INNOVÁCIÓS KÖZPONT?

Szenvedély – Ötlet – Piaci siker

A SWARCO INNOVÁCIÓS KÖZPONT egy újszerű kezdeményezés a vállalatok, városok, iparági szövetségek, akadémia és kutatóintézetek közötti kapcsolatok erősítésére a jövőbeli mobilitás közös alakítása érdekében.Célunk egy olyan ökoszisztéma létrehozása, amely tanuláson és az érdekeltek közötti interakción alapul, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb módon kezeljük a felhasználó és a közösség igényeit.

"„A modern mobilitásmenedzsment és az ipari fejlesztések összetettségét, valamint a digitális szolgáltatásokat kínáló, a hagyományos infrastruktúrát figyelmen kívül hagyó új szereplők megjelenését egy vállalat már nem tudja egyedül kezelni. 
Éppen ezért Innovációs Központunkon belül elősegítjük a párbeszédet a különböző érdekelt felekkel, hogy újszerű megoldásokat kínálhassunk, amelyek valóban megfelelnek az egyéni igényeknek. Véleményem szerint még az „együttműködés” is – amelyben egy iparág versenytársa igyekeznek együttműködni és stratégiai partnerségeket kötni – egy érdekes lehetőség, amelyet nem fogunk szem elől téveszteni és meghatározott területeken értékelni.“

Michael Schuch, Speaker of the SWARCO AG Executive Board

A globalizáció, a gyorsabb fejlesztési ciklusok és a termékjellemzők növekvő száma motivációt jelent arra, hogy több partnert vonjunk be a termék- és folyamatfejlesztésbe. Ezért a kollaboratív termékfejlesztés rutinná vált a vállalatoknál: A termékek és fejlesztéseik egyre összetettebbé válása arra is készteti a vállalatokat, hogy egyre inkább az együttműködésre és a tudástranszferre támaszkodjanak, hogy megfeleljenek a növekvő elvárásoknak, amelyeket önerőből már nem tudnak teljesíteni.

Kezdeményezéseink

SWARCO Lighthouse Program

Iránymutató programunk egyedülálló, ingyenes lehetőséget kínál a SWARCO-val való kapcsolatának megerősítésére.

Road Marking Systems Center of Competence

A Szakértő Központ SWARCO Road Marking Systems globálisan összefüggő részlege, és a világ minden tájáról egyesíti a szakértőket.

Advanced Industry Systems – Join & Grow Program
A JOIN&GROW platformot kínál ügyfeleinek és partnereinek közös termék- és folyamatfejlesztéshez új ipari alkalmazásokhoz az érintett célpiacokon.
SWARCO Innovation Talks
Csatlakozzon hozzánk bárhonnan, és hallgassa meg rövid és informatív, 30 percnél nem hosszabb webináriumainkat a SWARCO szakértőivel.
​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​
Students' Award 2021
A Hallgatói Ösztöndíj egy módja annak, hogy megünnepeljük a kiemelkedő projekteket, és ösztönözzük a fiatal tehetségeket, hogy csatlakozzanak csapatunkhoz.

​​​​​​​
​​​​​​​
SWARCO Accelerator
Accelerator
Figyelje a híreket a SWARCO Acceleratorról, a kezdeményezésről, amelynek célja a jövőbeli mobilitás formálása az induló vállalkozásokkal együttműködve.
​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​

Hírek

Taking Ideas to the Next Level
A SWARCO Fejlett Ipari Rendszerek új innovációs platformot mutat be.
Center of Competence joining forces across the globe
...hogy kihasználja az innováció erejét​​​​​​
SWARCO launches MyCity 1.0
Új Városi Mobilitásmenedzsment Szoftver az intelligensebb, zöldebb városokért​​​​​​​