Personvernregler


Kjære besøkende,

vi gleder oss over å kunne ønske deg velkommen på vår hjemmeside. For at du skal føle deg trygg og komfortabel under besøket på vår nettside, vil vi gjerne informere deg om behandlingen av dataene dine.


HVEM VI ER

Denne nettsiden drives av SWARCO AG.SWARCO AG er morselskapet til SWARCO-konsernet[1]med over 80 selskaper i SWARCO-gruppen i for tiden 26 land. SWARCO gruppen tilbyr et markedsledende utvalg av løsninger, tjenester og produkter innen trafikstyring, parkering og offentlig transport. SWARCO er også en ledende leverandør av veimerkingssystemer og trafiksikkerhetsprodukter.

Når "vi" eller "oss" brukes i disse personvernreglene, refererer de til SWARCO AG og / eller dets tilknyttede selskaper i SWARCO-gruppen.


OMFANG

Disse personvernreglene gjelder for all personlig informasjon vi samler om deg som på nettstedet som besøkende, kunde, leverandør, samarbeidspartner eller generelt som interessert parti for å lære hvordan vi behandler dine personlige data.

SWARCO AG er ansvarlig for driften av dette nettstedet.

Avhengig av de spesifikke omstendighetene for datainnsamling og -behandling, er den ansvarlige juridiske person for behandling av personopplysninger i henhold til art. 4 (7) GDPR, SWARCO AG og / eller det respektive tilknyttede selskapet i SWARCO Group. En liste over databeskyttelsesansvarlige for enkelte selskaper i SWARCO-gruppen finnes her.


Forespørsler via e-post / kontaktskjema / telefon / post

Formål med databehandling / juridisk grunnlag:

Personlig informasjon som du oppgir til oss via e-post, telefon, post eller via kontaktskjemaet på vår nettside, vil selvfølgelig bli behandlet som konfidensielt. Vi bruker bare dine personlige opplysninger til et bestemt formål for å behandle forespørselen din. Det juridiske grunnlaget for databehandling er art. 6 para. 1 b), c) eller f) GDPR. En legitim interesse for databehandling i henhold til art. 6 paragraf 1 f) GDPR fra vårt firma oppstår av interesse for å svare på dine ønsker som kunder, samarbeidspartnere etc. og dermed opprettholde vårt forretningsforhold og fremme kundetilfredshet.

For dette formålet kreves bare ditt navn, telefonnummer og e-postadresse samt landrelatert informasjon når du bruker vårt generelle kontaktskjema.Data du sender inn via et bestillingsskjema eller annet skjema, som er nødvendig for å oppfylle eller påbegynne kontraktsforhold og dermed er merket som obligatorisk oppføringsfelt (*), blir også behandlet.Du kan gi oss ytterligere personlig informasjon, men du er ikke pålagt å gjøre det.


Lagringsvarighet / Kriterier for å definere lagringsvarighet:

I prinsippet lagrer vi dine personlige data så lenge det er nødvendig for det formål det ble samlet inn. Alle personopplysninger du gir oss gjennom dine forespørsler, vil bli slettet av oss senest 90 dager etter det endelige svaret til deg eller det blir gjort sikkert anonymt. 90-dagers lagringsperiode skyldes at det kan hende at du kontakter oss igjen etter et svar på samme sak, og vi kan da henvise til forrige korrespondanse. Erfaring har vist at etter 90 dager er det vanligvis ikke flere spørsmål til våre svar.


Behandling av data fra forretningspartnere

Formål med databehandling / juridisk grunnlag:

Som en del av vårt forretningsforhold med deg som våre kunder, samarbeidspartnere, leverandører, etc. behandler vi personopplysninger som navn, adresse, e-postadresse, telefon- / faksnummer, skattenummer, kundenummer, bankkontooplysninger og , hvis aktuelt, sted eller dato for fødsel, nasjonalitet og kredittvurderingsdata, samt andre data som du frivillig har gitt oss. Behandlingen utføres for identifikasjon, samt inngåelse av kontrakt, gjennomføring, administrasjon og behandling av kontrakter, vurdering av kredittverdighet og garantier, utarbeidelse av utsagn og kredittnotater eller refusjoner, administrasjon og håndhevelse av krav, overholdelse av lovbestemmelser, datasikkerhet og kundeservice.

 Det juridiske grunnlaget for databehandling er art. 6 para. 1 b), c) og f) GDPR.


 Lagringsvarighet / Kriterier for å definere lagringsvarighet:

Vi lagrer dine personlige data så lenge det er nødvendig for det formål det ble samlet inn. For så vidt det ikke foreligger avvikende rettslige forpliktelser, vil lagring av dataene som kreves i hvert tilfelle derfor alltid finne sted i løpet av forretningsforholdet med deg og inntil utløpet av gjeldende forutsetninger for eventuelle krav som følge av forretningsforholdet .


Databehandling av kontaktpersoner

Formål med databehandling / juridisk grunnlag:

Vårt firma behandler personlig kontaktinformasjon for kontaktpersoner på siden av kunder, interessenter, leverandører og andre samarbeidspartnere for kommunikasjon via e-post, telefon, faks og post. Det juridiske grunnlaget for databehandling er art. 6 para. 1 b) eller f) GDPR. Den legitime interessen i henhold til art. 6 para. 1 f) GDPR stammer fra interessen for å gjennomføre eller starte forretningsforbindelsen med kunder, interessenter, leverandører og andre samarbeidspartnere og for å opprettholde personlig kontakt med kontaktpersoner.


Lagringsvarighet / Kriterier for å definere lagringsvarighet:

Personopplysninger lagres med det formål å drive forretningsforbindelser så lenge det er en legitim interesse for dem.


Databehandling for markedsføringsformål

Formål med databehandling / juridisk grunnlag:

Selskaper i SWARCO-konsernet bruker personopplysninger til markedsføringsformål, spesielt for reklame via e-post, telefon og post. Formålet med databehandlingen innenfor rammen av markedsføringsforanstaltninger er å informere de som er bekymret for produkter og tjenester fra selskapene i SWARCO-konsernet. Retslig grunnlag for å sende annonsering med post er art. 6 para. 1 f) GDPR.Den legitime interessen stammer fra vår interesse for å sende kunder og interessenter informasjon om produkter og tjenester. Det juridiske grunnlaget for markedsføringsforanstaltninger via e-post eller telefon er vanligvis en samtykkeerklæring fra deg. Markedsføringsforanstaltninger mot eksisterende kunder (for eksempel reklame via e-post) kan under visse omstendigheter også tillates uten forhåndsgodkjenning på grunnlag av art. 6 para. 1 f) GDPR.

Du kan motsette deg mottak av markedsføringskommunikasjon fra oss når som helst med virkning for fremtiden ved å skrive en melding til compliance@swarco.com.


Lagringsvarighet / Kriterier for å definere lagringsvarighet:

I prinsippet lagrer vi dine personlige data så lenge det er nødvendig for det formål det ble samlet inn. Hvis du motsetter deg mottak av markedsføringskommunikasjon, vil vi slutte å behandle data umiddelbart og deretter slette dataene dine, med mindre de også lagres for andre lovlige, tillatte formål.


Google Analytics

På grunnlag av våre legitime interesser (dvs. statistikk, interesse for analyse, optimalisering og økonomisk drift av våre onlinetjenester i henhold til art. 6 para. 1 lit. f. i GDPR) bruker vi Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC ("Google"). Google bruker informasjonskapsler. Informasjonen generert av informasjonskapselen overføres vanligvis til og lagres av Google på servere i USA.

Google er sertifisert i henhold til personvern-avtalen og gir dermed garanti for overholdelse av europeisk lov om databeskyttelse (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google vil bruke denne informasjonen på våre vegne til å evaluere bruken av våre online-tjenester av brukere, for å kompilere rapporter om aktiviteter i denne onlinetjenesten og å gi oss andre tjenester knyttet til bruken av denne elektroniske tjenesten og Internett. Pseudonyme brukerprofiler av brukerne kan opprettes fra de behandlede dataene. Vi bruker ikke Google Analytics-annonseringsfunksjoner og har deaktivert overføringen av brukerdata til Googles produkter og tjenester.

Vi bruker Google Analytics i form av "Universal Analytics". "Universal Analytics" refererer til en Google Analytics-prosedyre hvor brukeranalyse utføres på grunnlag av en pseudonym bruker-ID, og en pseudonym profil for brukeren er dermed opprettet med informasjon fra bruk av ulike enheter (såkalt "kryss-enhet sporing ").

Vi bruker bare Google Analytics med aktivert IP-anonymisering. Dette betyr at brukerens IP-adresse forkortes av Google i medlemslandene i Den europeiske union eller i andre kontraherende stater i avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområde. Bare i unntakstilfeller er den fulle IP-adressen overført til en Google-server i USA og forkortet der.

Ifølge art. 13 para. 2 lit.a GDPR, lagres data på bruker- og hendelsesnivå i 14 måneder før det automatisk slettes fra analyseserverne. Oppbevaringsperioden gjelder for data på bruker- og hendelsesnivå som er knyttet til informasjonskapsler, bruker-IDer (for eksempel bruker-ID) og annonserings-IDer (for eksempel DoubleClick-informasjonskapsler, IDFA [Apple-identifikator for annonsører], Android-annonserings-ID). Kontrollelementer for Google Analytics for datalagring vil bli gjort tilgjengelige og effektive fra 25. mai 2018 med ikrafttredelsen av GDPR.

IP-adressen som overføres av brukerens nettleser, slås ikke sammen med andre Google-data. Brukere kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å stille inn nettleserprogramvaren tilsvarende; brukerne kan også hindre Google fra å samle inn og viderebehandle dataene som genereres av informasjonskapselen, og forhindre tilhørende bruk av dataene som er koblet til vår onlinetjeneste ved å laste ned og installere nettleser-plugin-modulen som tilgjengelig under følgende lenke: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Rett til innvending i henhold til art. 21 GDPR: Du kan forhindre innsamling av data på vår nettside av Google Analytics ved å klikke på følgende lenke: AnkerGoogle Analytics Opt-Out.

En opt-out-cookie er satt for å forhindre at dataene dine blir samlet inn i fremtiden når du besøker denne nettsiden. Ved å bekrefte lenken, er en såkalt opt-out-cookie satt på databæreren din. Vær oppmerksom på at hvis du sletter alle informasjonskapsler på datamaskinen din, slettes også denne bortvalgskoden, dvs. hvis du fortsetter å motsette seg datainnsamlingen ved hjelp av Google Analytics, må du angi opt-out informasjonskapselen igjen. Opt-out-cookien er angitt per nettleser og datamaskin. Hvis du besøker nettstedet vårt hjemmefra og på jobb eller med forskjellige nettlesere, må du aktivere opt-out-cookien i de forskjellige nettleserne og på de forskjellige datamaskinene.

Hvis du vil ha mer informasjon om Googles bruk av data, innstillinger og innvendinger, kan du gå til Googles nettsider på: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/partners ("Slik bruker Google informasjon fra nettsteder eller apper som bruker våre tjenester"), http://www.google.com/policies/technologies/ads ("Slik bruker Google informasjon fra nettsteder eller apper som bruker våre tjenester"),
http://www.google.de/settings/ads ("Kontroller informasjonen Google bruker til å vise annonser").


Andre formål for behandling av personopplysninger

Videre bruker vi personopplysninger fra deg eller samlet inn fra deg - så langt det er lovlig - for spesifikke formål som er oppgitt ved tidspunktet for konkret datainnsamling (for eksempel på enkelte sider på nettstedet vårt).

 

Mottakere / mottakerkategorier

Opplysninger om personopplysninger i SWARCO-gruppen:

Det kan være nødvendig for oss å overføre forespørsler som sendes til oss via e-post, kontaktskjema, telefon eller post, inkludert de personlige dataene deri, til andre selskaper i SWARCO-gruppen, dersom dette er nødvendig for å behandle din forespørsel.

Videre vil dataene dine bli delt med andre selskaper i SWARCO-gruppen for gjennomføring eller igangsetting av et forretningsforhold.

Innenfor SWARCO-gruppen kan dataene dine overføres til andre selskaper i denne gruppen for markedsføringsformål.


Opplysninger om personopplysninger til tredjepart:

I prinsippet vil ingen data bli delt med andre tredjeparter utenfor SWARCO-gruppen. Vi kan kun videregi dine personopplysninger til tredjepart dersom du har uttrykkelig samtykket til overføringen på forhånd, eller hvis vi er forpliktet til å gjøre det ved lov. Retsgrunnlaget for denne databehandlingen er art. 6 para. 1 a) GDPR i tilfelle samtykke eller art. 6 para. 1 c) GDPR i tilfelle en rettslig forpliktelse.

Med unntak behandles imidlertid data på våre vegne av tredjepartsprosessorer (det vil si at vi outsourcer personopplysninger samlet fra oss til eksterne tjenesteleverandører). Disse entreprenørene er nøye utvalgt, revidert av oss og kontraktsbasert i henhold til art. 28 GDPR (særlig om hensiktsmessige tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger).

Vi kan også avsløre dine personlige opplysninger dersom opplysning er nødvendig for å beskytte vitale interesser, eller hvor vi ellers har tillatelse i henhold til gjeldende lover eller forskrifter.

Vi selger ikke eller gir tillatelse til tredjeparter til å se dine personlige opplysninger.


Internasjonal dataoverføring:

For å oppfylle de formålene som er nevnt i disse personvernreglene, kan vi overføre dine personlige opplysninger til mottakere utenfor EØS-området. I disse landene kan det hende at de ikke bruker samme standard for databeskyttelse som der du opprinnelig oppgav personopplysningene dine.Dette kan for eksempel være tilfelle når data deles med et annet selskap i SWARCO-gruppen, som er basert i et land utenfor EØS-området.

Personlige data overføres kun til ikke-EØS-land under følgende forhold:

  • Overføringen skjer til et land der den europeiske kommisjonen anser at tilstrekkelig beskyttelse av personopplysninger er garantert, eller
  • det er truffet hensiktsmessige tiltak for å beskytte dataene dine, særlig ved avtale om passende databeskyttelsesforanstaltninger eller garantier i samsvar med kravene fra EU-kommisjonen eller en databeskyttelsesmyndighet, eller
  • hvis du har samtykket til overføringen eller
  • overføringen er nødvendig for utførelsen av en kontrakt mellom deg og den ansvarlige personen eller for gjennomføring av for kontraktslige tiltak på forespørsel, eller
  • det er et annet juridisk grunnlag for dataoverføringen.


Bruk av vår nettside

Beskyttelse av personvernet ditt er svært viktig for oss. Av denne grunn har vi designet vår nettside på en slik måte at den kan brukes anonymt. Vi bruker informasjon som vi mottar og lagrer under besøket på våre nettsider utelukkende for interne formål og for å forbedre utformingen av nettstedene. Unntak gjelder hvis databehandling er nødvendig for å forsvare seg mot og rettsforfølge angrep som utgjør kriminelle handlinger eller forringer funksjonaliteten til nettstedet vårt.


Bruksdata

Når du besøker våre nettsteder, lagres såkalte bruksdata midlertidig på vår webserver for statistiske formål som en protokoll for å forbedre kvaliteten på våre nettsteder. Dette datasettet består av

  • siden hvor filen ble forespurt,
  • navnet på filen,
  • dato og klokkeslett for spørringen,
  • mengde data som ble overført,
  • tilgangsstatus (fil overført, fil ikke funnet),
  • beskrivelsen av typen nettleser som brukes,
  • IP-adressen til den forespørrende datamaskinen, forkortet av de tre siste sifrene.

Vi bruker denne informasjonen for å aktivere tilgang til nettstedet vårt, for å kontrollere og administrere våre systemer og for å forbedre utformingen av våre nettsider. Disse dataene lagres anonymt. Opprettelse av personlige brukerprofiler er dermed utelukket. Data om enkeltpersoner eller deres individuelle oppførsel er ikke samlet.


Cookies/informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små filer som er lagret på en besøkers harddisk. De tillater at informasjon lagres i en viss tidsperiode og identifiserer den besøkende datamaskin. For bedre brukerveiledning og individuell servicepresentasjon bruker vi permanente cookies. Vi bruker også såkalte økt-cookies, som automatisk slettes når du lukker nettleseren din. Du kan stille inn nettleseren din slik at den informerer deg om plassering av informasjonskapsler. Dette gjør bruk av cookies tydelig for deg.


Kryptering

For å beskytte dataene dine mot uønsket tilgang, bruker vi en krypteringsmetode på de fleste sider. Dine data overføres deretter fra datamaskinen til serveren vår og vice versa via Internett ved hjelp av 128-bit SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Du kan gjenkjenne dette ved at låsesymbolet på statuslinjen i nettleseren din er stengt og adresselinjen starter med https: //.


Ingen forpliktelse til å gi personlig informasjon

Med mindre annet er oppgitt i de forrige kapitlene, er det ikke nødvendig med lovbestemmelse eller kontrakt, og det er ikke nødvendig å inngå kontrakt, og du er derfor ikke forpliktet til å gi slike opplysninger. Hvis du velger å ikke gi oss dine personlige opplysninger, kan vi kanskje ikke svare på forespørselen din eller gi deg den forespurte tjenesten, å delta i en søknadsprosedyre eller på et arrangement er kanskje ikke mulig.


Dine rettigheter

Retten til tilgang (artikkel 15 GDPR):

I henhold til art. 15 para. 1 GDPR har du rett til å be om bekreftelse om hvorvidt personopplysninger knyttet til deg behandles, og i så fall å motta informasjon om personopplysningene vi har om deg, samt informasjonen som er angitt i art. 15 GDPR.


Rett til rettelse og sletting (artikkel 16 og 17 GDPR):

I tillegg har du rett til å endre, rette eller generelt korrigere dine personlige opplysninger (artikkel 16 GDPR).

Videre har du rett til å be om sletting av personopplysninger som gjelder deg (for eksempel dersom dataene ikke lenger er nødvendige for de forfulgte formål) dersom betingelsene i art. 17 GDPR er oppfylt.


Rett til begrensning av behandling (art 18 GDPR):

Du har rett til å be om begrensning av behandlingen (art.18 GDPR) av dine personlige data dersom en av betingelsene i art. 18 GDPR er oppfylt, f.eks. hvis du har protestert mot behandlingen, i løpet av enhver undersøkelse av vår rett til databehandling eller i tilfelle at personopplysninger ikke lenger er nødvendig for behandling, men må fortsette å være reservert for påstand, utøvelse eller forsvar av rettslige krav .


En begrensning av behandlingen betyr at de aktuelle dataene kun behandles - bortsett fra lagring - med ditt samtykke eller for å hevde, utøve eller forsvare juridiske krav, for å beskytte en annen persons rettigheter eller av hensyn til en viktig offentlig interesse for EU eller en medlemsstat.


Rett til dataportabilitet (Art.20 GDPR):

Hvis automatisert databehandling er basert på ditt samtykke eller behandling er nødvendig for å oppfylle en kontrakt med deg eller for gjennomføring av for kontraktslige tiltak som finner sted på forespørsel, har du rett til å motta de personlige dataene du har oppgitt og som angår deg i et strukturert, nåværende og maskinlesbart format og å overføre disse dataene til en annen kontrollør, uten hindring fra den kontrolløren som personopplysningene er gitt til. Du har også rett til å be om direkte overføring av disse dataene fra oss til en tredjepart, dersom dette er teknisk mulig.


Rett til innvendinger (art. 21 GDPR):

Hvis databehandlingen er basert på art. 6 para. 1 f) GDPR (databehandling for beskyttelse av legitime interesser), har du rett til å motsette deg behandlingen til enhver tid av grunner som følge av din spesielle situasjon. Vi vil da ikke lenger behandle personopplysningene, med mindre det er beviselige grunner som er verdig til beskyttelse for videre behandling som overveier dine interesser, rettigheter og friheter, eller behandlingen virker for å hevde, utøve eller forsvare juridiske krav.


Tilbaketrekningsrett (art. 7 para. 3 GDPR):

Hvis databehandlingen er basert på samtykke i henhold til art. 6 para. 1 a) eller art. 9 para. 2 a) GDPR, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt med virkning for fremtiden. En slik tilbaketrekking skal imidlertid ikke påvirke lovligheten av databehandling basert på samtykke før den trekkes tilbake.


For å utøve ovennevnte rettigheter eller i tilfelle du har spørsmål, send oss din forespørsel her:


SWARCO Compliance Office
Blattenwaldweg 8
A-6112 Wattens
compliance@swarco.com


Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din og angi hvilken type informasjon du trenger. Vi vil sørge for at forespørselen din blir behandlet i tide og gratis, med mindre en uforholdsmessig innsats er nødvendig.


Rett til å klage til en tilsynsmyndighet (artikkel 77 GDPR):

I tillegg har du rett til å sende inn en formell klage til den respektive databeskyttelsesmyndigheten i din jurisdiksjon hvis du mener at behandling av personopplysninger som gjelder deg, bryter med gjeldende databeskyttelsesforskrifter. Klagen kan spesielt innleveres til en tilsynsmyndighet i EU-medlemsstaten på ditt bostedssted, arbeidssted eller stedet for påstått brudd.


Endringer i disse personvernreglene

Vi kan endre disse personvernreglene for å overholde gjeldende lovkrav. De nåværende personvernreglene finnes på vår nettside, og vi oppfordrer deg derfor til å sjekke dem regelmessig for eventuelle endringer.


Ansvarlig for databehandling i henhold til art. 4 para. 7 GDPR i forbindelse med å besøke denne nettsiden:



SWARCO AG

Blattenwaldweg 8

A-6112 Wattens




[1]SWARCO-konsernet består av SWARCO AG og alle tilknyttede selskaper i henhold til § 189a nr. 8 UGB (østerriksk handelslov). Tilknyttede selskaper er alle selskaper som - i henhold til § 244 UGB - direkte eller indirekte kontrolleres av SWARCO AG (som særlig på grunn av at SWARCO AG har de fleste stemmerettigheter i respektive selskap eller som følge av SWARCO AGs rett til å utøve en dominerende innflytelse på selskapet).