Politica de confidențialitate

Stimați vizitatori,

Suntem încântați să vă urăm bun venit pe site-ul nostru. Pentru a vă simți în siguranță și confortabil în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru, dorim să vă informăm cu privire la prelucrarea datelor dvs.

Cine suntem

Acest site este administrat de SWARCO AG. SWARCO AG este societatea-mamă a Grupului SWARCO[1]cu peste 80 de companii din grupul SWARCO în 26 de țări. Grupul SWARCO oferă o gamă largă de soluții, servicii și produse în domeniul gestionării traficului, parcării și transportului public. SWARCO este, de asemenea, un important furnizor de sisteme de marcaj rutier și de produse de siguranță în trafic.

„Noi” sau „nouă/ne” utilizate în această politică de confidențialitate se referă la SWARCO AG și/sau la societățile afiliate ale grupului SWARCO.

Domeniul de aplicare

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor cu caracter personal pe care le colectăm în legătură cu dvs. ca vizitatori ai site-ului, ca și clienți, ca furnizori, ca parteneri de afaceri sau, în general, ca parte interesată, pentru a afla cum prelucrăm datele dvs. personale.

SWARCO AG este responsabilă de funcționarea acestui site web.

În funcție de circumstanțele specifice ale colectării și prelucrării datelor, persoana juridică responsabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în sensul art. 4 (7) din RGPD, este SWARCO AG și/sau respectiva companie afiliată a Grupului SWARCO. Este disponibilă o listă a responsabililor pentru protecția datelor pentru companiile individuale ale grupului SWARCO aici.

Solicitări prin e-mail/formular de contact/telefon/poștă

Scopul prelucrării datelor/temeiul juridic:

Informațiile personale pe care ni le furnizați prin e-mail, telefon, poștă sau prin intermediul formularului de contact pe site-ul nostru vor fi, desigur, tratate ca fiind confidențiale. Utilizăm informațiile dvs. cu caracter personal numai cu un anumit scop, acela de a prelucra solicitarea dvs. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 b), c), sau f) din RGPD. Un interes legitim în prelucrarea datelor, în sensul art. 6 alin. 1 f) din RGPD, din partea societății noastre rezultă din interesul de a răspunde solicitărilor dvs. în calitate de clienți, parteneri de afaceri etc., menținându-ne astfel relația de afaceri și promovând satisfacția clienților.

În acest scop, atunci când utilizați formularul nostru general de contact, sunt necesare numai numele dvs., numărul dvs. de telefon și adresa dvs. de e-mail, precum și informațiile legate de țară. Datele pe care le transmiteți prin intermediul unui formular de comandă sau al unui alt formular, care este necesar pentru îndeplinirea sau inițierea unei relații contractuale și, prin urmare, marcate ca și câmp obligatoriu de intrare (*), vor fi de asemenea procesate. Ne puteți furniza informații cu caracter personal suplimentare, dar nu sunteți obligați să faceți acest lucru.

Durata stocării/Criteriile pentru definirea duratei de stocare:

În principiu, stocăm datele dvs.cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru scopul pentru care au fost colectate. Toate datele cu caracter personal pe care ni le furnizați prin solicitările dvs. vor fi șterse de noi în cel mult 90 de zile de la răspunsul final către dvs. sau este anonimizat în mod sigur. Perioada de stocare de 90 de zile se datorează faptului că s-ar putea întâmpla să ne contactați din nou pentru un răspuns în aceeași chestiune și apoi să ne referim la corespondența anterioară. Experiența a arătat că, după 90 de zile, nu mai sunt întrebări privind răspunsurile noastre.

Prelucrarea datelor partenerilor de afaceri

Scopul prelucrării datelor/temeiul juridic:

Ca parte a relației noastre de afaceri cu dvs. în calitate de clienți ai noștri, parteneri de afaceri, furnizori etc., procesăm datele cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon/fax, codul fiscal, numărul clientului, detalii bancare și, dacă este cazul, locul sau data nașterii, datele privind naționalitatea și date privind ratingul de credit, precum și alte date pe care ni le-ați furnizat în mod voluntar. Prelucrarea se efectuează în scopul identificării, precum și al încheierii unui contract, executarea, administrarea și procesarea contractelor, evaluarea bonității și a garanțiilor, întocmirea situațiilor și bonificațiilor sau rambursărilor, administrarea și executarea creanțelor, respectarea reglementărilor legale, securitatea datelor și serviciul clienți.

 Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 b), c), sau f) din RGPD.

 Durata stocării/Criteriile pentru definirea duratei de stocare:

Stocăm datele dvs.cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru scopul pentru care au fost colectate. În măsura în care nu există abateri de la obligațiile legale de stocare, stocarea datelor solicitate în fiecare caz are loc întotdeauna pe întreaga durată a relației de afaceri cu dvs. și până la expirarea perioadei de prescripție aplicabile pentru orice pretenții care decurg din relația de afaceri .

Prelucrarea datelor persoanelor de contact

Scopul prelucrării datelor/temeiul juridic:

Compania noastră prelucrează informațiile cu caracter personal de contact ale persoanelor de contact din partea clienților, părților interesate, furnizorilor și a altor parteneri de afaceri pentru comunicarea prin e-mail, telefon, fax și poștă. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 b) sau f) din RGPD. Interesul legitim în sensul art. 6 alin. 1 f) din RGPD provine din interesul de a conduce sau iniția relația de afaceri cu clienții, părțile interesate, furnizorii și alți parteneri de afaceri și de a menține un contact personal cu persoanele de contact.

Durata stocării/Criteriile pentru definirea duratei de stocare:

Datele cu caracter personal sunt stocate în scopul desfășurării relațiilor de afaceri atâta timp cât există un interes legitim pentru acestea.

Prelucrarea datelor în scopuri de marketing

Scopul prelucrării datelor/temeiul juridic:

Companiile Grupului SWARCO utilizează datele cu caracter personal în scopuri de marketing, în special pentru publicitate prin e-mail, telefon și poștă. Scopul prelucrării datelor în cadrul măsurilor de marketing este de a informa persoanele interesate cu privire la produsele și serviciile companiilor din grupul SWARCO. Temeiul juridic pentru trimiterea de publicitate prin poștă este art. 6 alin. 1 f) din RGPD.Interesul legitim apare din interesul nostru de a trimite clienților și părților interesate informații despre produse și servicii. Temeiul juridic al măsurilor de introducere pe piață prin e-mail sau telefon este de obicei o declarație de aprobare prezentată de dvs. Măsurile de marketing față de clienții existenți (de exemplu, publicitatea prin e-mail) pot, în anumite circumstanțe, să fie permise și fără consimțământul prealabil în baza art. 6 alin. 1 f) din RGPD.

Aveți dreptul de a vă opune să primiți comunicări de marketing din partea noastră, în orice moment și cu efect ulterior, trimițându-ne un mesaj prin e-mail la adresa compliance@swarco.com.

Durata stocării/Criteriile pentru definirea duratei de stocare:

În principiu, stocăm datele dvs. cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru scopul pentru care au fost colectate. Dacă vă opuneți pentru primirea comunicărilor de marketing, vom opri prelucrarea datelor imediat și ulterior vom șterge datele dvs., cu excepția cazului în care acestea sunt stocate și pentru alte scopuri legale.

Google Analytics

Pe baza intereselor noastre legitime (adică statistici, interes pentru analiza, optimizarea și funcționarea economică a serviciilor noastre online în sensul art. 6 alin. 1 lit. f. din RGPD), utilizăm Google Analytics, un serviciu de analiză web oferit de Google LLC („Google”). Google utilizează cookie-uri. Informațiile generate despre cookie-uri sunt, în general, transmise și stocate de Google pe serverele din Statele Unite.

Google este certificat în baza Acordului privind protecția datelor și oferă astfel o garanție a conformității cu legislația europeană privind protecția datelor (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google va folosi aceste informații în numele nostru pentru a evalua utilizarea serviciilor online de către utilizatori, pentru a compila rapoarte despre activitățile din cadrul acestui serviciu online și pentru a ne furniza alte servicii legate de utilizarea acestui serviciu online și de internet. Profilele utilizatorilor cu pseudonime ale utilizatorilor pot fi create din datele prelucrate. Nu folosim funcții de publicitate Google Analytics și am dezactivat transferul datelor utilizatorilor către produsele și serviciile Google.

Utilizăm Google Analytics sub formă de „Google Analytics universal”. „Universal Analytics” se referă la o procedură Google Analytics în care analiza utilizatorului este efectuată pe baza unui cod de utilizator sub pseudonim și astfel se creează un profil sub pseudonim al utilizatorului cu informații de la utilizarea diverselor dispozitive (așa-numitul dispozitiv de urmărire pe medii diferite „cross-device tracking”).

Utilizăm Google Analytics numai cu anonimizarea IP activată. Aceasta înseamnă că adresa IP a utilizatorului este redusă de către Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state semnatare ale Acordului privind Spațiul Economic European. Numai în cazuri excepționale, adresa IP completă este transmisă unui server Google în SUA și redusă acolo.

Potrivit art. 13 alin. 2 lit.a din Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD), datele sunt stocate la nivel de utilizator și eveniment timp de 14 luni, înainte de a fi șterse automat de pe serverele de analiză. Perioada de păstrare se aplică datelor de la nivelul utilizatorilor și ale evenimentului referitoare la cookie-uri, ID-uri de utilizator (de exemplu, ID utilizator) și publicitate (de exemplu, module cookie DoubleClick, identificator Apple pentru agenții de publicitate, ID de publicitate Android). Elementele de control ale Google Analytics pentru stocarea datelor vor fi puse la dispoziție și vor intra în vigoare începând cu data de 25 mai 2018, odată cu intrarea în vigoare a RGPD.

Adresa IP transmisă de browser-ul utilizatorului nu este combinată cu alte date Google. Utilizatorii pot preveni stocarea cookie-urilor prin setarea corespunzătoare a software-ului browserului; utilizatorii pot, de asemenea, împiedica Google să colecteze și să prelucreze în continuare datele generate de cookie și să împiedice utilizarea conexă a datelor conectate la serviciul nostru online prin descărcarea și instalarea plug-in-ului de browser disponibil la următorul link:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Dreptul de a obiecta, conform art. 21 din RGPD: Puteți preveni colectarea datelor de pe site-ul nostru de către Google Analytics făcând clic pe următorul link:AnkerGoogle Analytics Opt-Out.

Un cookie de tip Opt-out (renunțare) este setat pentru a împiedica colectarea datelor dvs. în viitor când vizitați acest site web. Prin confirmarea linkului, un set cookie de tip Opt-out (renunțare) este setat pentru operatorul dvs. de date. Rețineți că, dacă ștergeți toate modulele cookie de pe computer, acest cookie de renunțare va fi, de asemenea, șters, adică dacă continuați să obiectați privind colectarea de date de la Google Analytics, trebuie să setați din nou cookie-ul de renunțare. Cookie-ul de renunțare este setat pe browser și pe computer. Dacă vizitați site-ul nostru de acasă și de la serviciu sau cu alte browsere, trebuie să activați modulul cookie de renunțare în diferite browsere și pe diferite computere.

Pentru mai multe informații despre utilizarea de către Google a opțiunilor de date, setări și obiecții, accesați paginile web Google la adresa: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/partners („Cum utilizează Google informațiile de la site-uri sau aplicații care utilizează serviciile noastre”), http://www.google.com/policies/technologies/ads („Cum utilizează Google informațiile de la site-uri sau aplicații care utilizează serviciile noastre”),
http://www.google.de/settings/ads („Controlați informațiile pe care Google le utilizează pentru a vă afișa anunțuri”).

Alte scopuri pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Mai mult, folosim datele personale furnizate de dvs. sau colectate de la dvs., în măsura în care acest lucru este permis de lege, în scopuri specifice care sunt date în momentul colectării datelor concrete (de exemplu, pe anumite pagini ale site-ului nostru).

 

Destinatari/categorii de destinatari

Dezvăluirea datelor cu caracter personal în cadrul grupului SWARCO:

Poate fi necesar să transferăm către alte companii din cadrul Grupului SWARCO cererile dvs. trimise prin e-mail, formularul de contact, telefon sau poștă, inclusiv datele personale conținute în acestea, dacă acest lucru este necesar în scopul procesării cerere.

În plus, datele dvs. vor fi partajate cu alte companii din cadrul grupului SWARCO pentru implementarea sau inițierea unei relații de afaceri.

În cadrul Grupului SWARCO, datele dvs. pot fi transferate către alte companii din acest grup în scopuri de marketing.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal către terți:

În principiu, datele nu vor fi partajate cu alte părți terțe în afara grupului SWARCO. Putem divulga datele dvs. cu caracter personal personale unor terțe părți numai dacă v-ați exprimat în prealabil acordul sau dacă suntem obligați să facem acest lucru prin lege. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 a) din RGPD, în cazul consimțământului sau art. 6 alin. 1 c) din RGPD, în cazul unei obligații legale.

Cu toate acestea, în mod excepțional, datele sunt prelucrate în numele nostru de către procesatori terți (adică externalizăm datele cu caracter personal colectate de noi către furnizorii externi de servicii). Acești contractanți sunt atent selectați, auditați de noi și au o obligație contractuală conform art. 28 din RGPD (în special privind furnizarea de măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate).

De asemenea, putem dezvălui informațiile dvs. cu caracter personal dacă dezvăluirea este necesară pentru a proteja interesele vitale sau în cazul în care suntem autorizați prin legile și reglementările aplicabile.

Nu vindem sau nu acordăm licență pentru informațiilor dvs. cu caracter personal unor terțe părți.

Transferul internațional de date:

Pentru a îndeplini scopurile menționate în această politică de confidențialitate, putem transfera informațiile dvs. cu caracter personal către destinatari din afara Spațiului Economic European (SEE). În aceste țări, este posibil să nu se aplice același standard de protecție a datelor ca în statul în care ați furnizat datele dvs. personale inițial.Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, în cazul în care datele sunt partajate cu o altă societate a Grupului SWARCO, care are sediul într-o țară care nu face parte din SEE.

Datele cu caracter personal vor fi transferate numai țărilor din afara SEE în următoarele condiții:

  • transferul se efectuează într-o țară în care Comisia Europeană consideră că este garantată o protecție adecvată a datelor cu caracter personal sau
  • au fost luate măsuri adecvate pentru a vă proteja datele, în special prin acordul contractual privind măsurile sau protecțiile adecvate privind protecția datelor în conformitate cu cerințele Comisiei Europene sau ale unei autorități pentru protecția datelor sau
  • dacă ați consimțit transferul sau
  • transferul este necesar pentru executarea unui contract între dvs. și persoana responsabilă sau pentru punerea în aplicare a măsurilor precontractuale la cererea dumneavoastră; sau
  • există un alt temei juridic pentru transferul de date.

Utilizarea site-ului nostru

Protecția confidențialității dvs. este foarte importantă pentru noi. Din acest motiv, am proiectat site-ul nostru în așa fel încât să poată fi folosit în mod anonim. Utilizăm informațiile pe care le primim și le păstrăm în timpul vizitei pe site-urile noastre exclusiv în scopuri interne și pentru a îmbunătăți designul site-urilor web. Excepțiile se aplică în cazul în care prelucrarea datelor este necesară pentru apărarea și urmărirea penală a atacurilor care constituie infracțiuni penale sau care afectează funcționalitatea site-ului nostru.

Utilizarea datelor

Când vizitați site-urile noastre web, așa-numitele date de utilizare sunt stocate temporar pe serverul nostru web în scopuri statistice ca protocol pentru a îmbunătăți calitatea site-urilor noastre. Acest set de date constă din

  • pagina de la care a fost solicitat fișierul,
  • numele fișierului,
  • data și ora interogării,
  • cantitatea de date transferate,
  • starea de acces (fișierul a fost transferat, fișierul nu a fost găsit),
  • descrierea tipului de browser web folosit,
  • adresa IP a calculatorului solicitant, scurtată la ultimele trei cifre.

Utilizăm aceste informații pentru a permite accesul la site-ul nostru, pentru a controla și administra sistemele noastre și pentru a îmbunătăți design-ul site-urilor noastre. Aceste date sunt stocate anonim. În acest mod, crearea profilurilor personale de utilizator este exclusă. Nu sunt colectate datele despre persoane sau despre comportamentul acestora.

Cookie-urile

Fișierele cookie sunt fișiere mici care sunt stocate pe un hard disk al unui vizitator. Acestea permit stocarea informațiilor pentru o anumită perioadă de timp și identificarea computerului vizitatorului. Pentru o dirijare mai bună a utilizatorilor și pentru prezentarea individuală a serviciilor, folosim cookie-uri permanente. De asemenea, folosim așa-numitele cookie-uri de sesiune, care sunt șterse automat când închideți browserul. Puteți seta browserul astfel încât să vă informeze despre plasarea cookie-urilor. Acest lucru face ca utilizarea cookie-urilor să fie transparentă pentru dvs.

Criptarea

Pentru a vă proteja datele de accesul nedorit, în majoritatea paginilor folosim o metodă de criptare. Detaliile dvs. sunt apoi transmise de pe computerul dvs. pe serverul nostru și invers prin Internet utilizând criptarea SSL pe 128 biți (Secure Socket Layer). Puteți recunoaște acest lucru prin faptul că simbolul de blocare din bara de stare a browserului dvs. este închis, iar linia de adresă începe cu https://.

Nici o obligație pentru furnizarea de informații personale

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în capitolele anterioare, furnizarea de date cu caracter personal nu este cerută nici prin lege sau contract, nici nu este necesară pentru încheierea unui contract și, prin urmare, nu sunteți obligat să furnizați astfel de date. În cazul în care alegeți să nu ne furnizați informațiile dvs. personale, s-ar putea să nu putem răspunde la solicitarea dvs. sau să vă furnizăm serviciul solicitat, participarea la o procedură de aplicare sau într-un eveniment ar putea să nu fie posibilă.

Drepturile dumneavoastră

Dreptul de acces (articolul 15 din RGPD):

Conform art. 15 alin. 1 din RGPD, aveți dreptul de a solicita confirmarea dacă sunt prelucrate datele cu caracter personal referitoare la dvs. și, dacă este cazul, să primiți informații despre datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., precum și despre informațiile specificate în art. 15 din RGPD.

Dreptul la rectificarea și ștergerea datelor (art. 16 și art. 17 din RGPD):

În plus, aveți dreptul de a modifica, corecta sau modifica, în general, informațiile dvs. cu caracter personal (art. 16 din RGPD).

Mai mult, aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în scopurile urmărite), dacă sunt îndeplinite condițiile stabilite la art. 17 din RGPD.

Dreptul la restricționarea prelucrării (art. 18 din RGPD):

Aveți dreptul să solicitați restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal (art. 18 din RGPD) în cazul în care este îndeplinită una dintre condițiile prevăzute la art. 18 din RGPD, de ex. dacă v-ați opus prelucrării, pe durata oricărei examinări a dreptului nostru la prelucrarea datelor sau în cazul în care datele cu caracter personal nu mai sunt necesare în scopul prelucrării, ci trebuie să fie în continuare rezervate pentru susținerea, exercitarea sau apărarea drepturilor în instanță.

O limitare a prelucrării înseamnă că datele în cauză nu pot fi prelucrate decât cu consimțământul dvs. sau pentru a susține, exercita sau apăra drepturi în instanță, pentru a proteja drepturile altei persoane sau din motive de interes public interesul Uniunii Europene sau al unui stat membru.

Dreptul la portabilitatea datelor (art. 20 din RGPD):

Dacă prelucrarea automată a datelor se bazează pe consimțământul dvs. sau prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unui contract cu dvs. sau pentru punerea în aplicare a măsurilor precontractuale care au loc la solicitarea dvs., aveți dreptul să primiți datele cu caracter personal pe care le-ați furnizat și care vă privesc, într-un format structurat, actual și în format prelucrabil automat și să transmiteți aceste date unui alt operator fără obstrucționări din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul să solicitați transmiterea directă a acestor date de către noi unei terțe părți, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul de a obiecta (art. 21 din RGPD):

Dacă prelucrarea datelor se bazează pe art. 6 alin. 1 f) din RGPD (prelucrarea datelor pentru protejarea intereselor legitime), aveți dreptul să faceți obiecții la prelucrare în orice moment din motive care apar în situația dvs. particulară. Nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal decât dacă există motive demonstrabile privind protecția pentru o prelucrare ulterioară care depășește interesele, drepturile și libertățile dvs. sau prelucrarea servește pentru a susține, exercita sau a apăra drepturi în instanță.

Dreptul de retragere (art. 7 alin. 3 din RGPD):

Dacă prelucrarea datelor se bazează pe un consimțământ, în conformitate cu art. 6 alin. 1 a) sau art. 9 alin. 2 a) din GDPR, vă puteți retrage consimțământul în orice moment cu efect în viitor. Cu toate acestea, o astfel de retragere nu va afecta legalitatea prelucrării datelor pe baza consimțământului înainte de retragerea acesteia.

Pentru a exercita drepturile menționate anterior sau în cazul unor întrebări deschise, vă rugăm să ne trimiteți cererea dvs. aici:

SWARCO Compliance Office
Blattenwaldweg 8
A-6112 Wattens
compliance@swarco.com

Vă vom solicita să vă verificați identitatea și să specificați ce fel de informații doriți. Ne vom asigura că solicitarea dvs. va fi abordată la timp și gratuit, cu excepția cazului în care este necesar un efort disproporționat.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere (art. 77 RGPD):

În plus, aveți dreptul să depuneți o plângere formală la respectiva autoritate de protecție a datelor din jurisdicția dvs., în cazul în care considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dvs. încalcă reglementările aplicabile privind protecția datelor. În principal, plângerea poate fi depusă la o autoritate de supraveghere din statul membru UE al locului de reședință, al locului de muncă sau al locului presupusei încălcări.

Modificările aduse Politicii noastre de confidențialitate

Este posibil să modificăm această politică de confidențialitate pentru a respecta cerințele legale aplicabile. Actuala politică de confidențialitate poate fi găsită pe site-ul nostru și, prin urmare, vă încurajăm să o verificați în mod regulat privind orice modificare.

Responsabil de prelucrarea datelor în conformitate cu art. 4 alin. 7 din RGPD în legătură cu vizitarea acestui site web:

SWARCO AG

Blattenwaldweg 8

A-6112 Wattens

 

[1]Grupul SWARCO cuprinde SWARCO AG și toate companiile afiliate, în conformitate cu art. 189a nr. 8 din UGB (Codul austriac al dreptului comercial). Societățile afiliate sunt toate societățile care sunt - în sensul articolului 244 UGB - controlate direct sau indirect de SWARCO AG (în special datorită faptului că SWARCO AG deține majoritatea drepturilor de vot în respectiva societate sau rezultă din dreptul SWARCO AG de a exercita o influență dominantă asupra companiei).