ACTROS - VERKEERSREGELAAR

Regelaar voor individuele kruispuntbediening

ACTROS - VERKEERSREGELAAR Regelaar voor individuele kruispuntbediening

ACTROS wordt gebruikt voor individuele kruispuntcontrole of als systeemcomponent van een uitgebreid verkeersbeheersysteem.

De verschillende centrale interfaces zorgen voor eenvoudige integratie in alle belangrijke verkeersbeheeromgevingen. Voor dit doel wordt vooral de open standaard voor centrale interfaces, OCIT, volledig ondersteund. ACTROS ondersteunt ook fabrikant-specifieke interfaces, inclusief computerinterfaces van SIEMENS. ACTROS voert de volgende controleprocessen uit: LISA +, VS-PLUS, PDM / TL (met Motion), TRELAN / TRENDS, evenals aanvullende wijzigingen binnen afzonderlijke programmareeksen. Het uitgebreid uitgeruste standaard verkeerskundig platform LISA+ wordt voornamelijk gebruikt.

Perfecte hardwarestructuur

ACTROS biedt een modulaire architectuur voor flexibele en individuele aanpassingen, geschikt voor bijna alle moderne verkeerscontrolesystemen. Het systeem is gebaseerd op snelle en compacte hardware, verdeeld over drie gebieden: systeem- en functionele modules en optionele componenten.

Ergonomie en veiligheid

ACTROS zet een nieuwe standaard op het gebied van ergonomie en bedrijfsveiligheid. Het kan gemakkelijk ter plaatse worden geregeld door middel van de geïntegreerde besturingseenheid of door een geïntegreerde ACTROS.access-webserver via PDA of een werkstation met Microsoft Internet Explorer. Het ACTROS-veiligheidsconcept heeft geresulteerd in een ontwerp met gedefinieerde fail-safe technologie. Alle lampuitgangen zijn onderhevig aan stroom- en spanningscontrole. Alle signaaltoestanden worden gemonitord, geïdentificeerd en geregeld volgens DIN VDE 0832 Deel 100 en de richtlijnen voor verkeerslichtsystemen (RiLSA).

ACTROS.line en ACTROS.energyline-systeemvarianten

De varianten ACTROS.line en ACTROS.energyline bieden een gedecentraliseerd ontwerp van de besturingseenheid, waarbij intelligente, gedistribueerde systeemcomponenten worden gekoppeld via flexibele, eenvoudig te installeren buslijnen om een algeheel systeem te vormen.

Technische gegevens

Lataa

Lataa