Kaiserslautern/Tyskland

Godt guidet til næste parkeringsplads

Med SWARCOs innovative parkeringsstyringssystemer, den evige søgning efter en parkeringsplads er et levn fra fortiden. Følg blot de dynamiske tegn - som det er tilfældet i Kaiserslautern.

 

Universitetsbyen Kaiserslautern med sine ca. 100.000 indbyggere investerede i byens centrums tiltrækningskraft og øgede sit indkøbssortiment: Det nye indkøbscenter "K in Lautern"tiltrækker nu besøgende med et farverigt forretningsliv under et tag. I løbet af den nye bygning skulle den eksisterende parkeringsplads fra år 2000 også fornyes og moderniseres. En klart case for SWARCO.

Tidssvarende teknologi

SWARCO bragte alle eksisterende parkeringskontrollere op på den nyeste topmoderne teknologi. Den centrale server i parkeringsstyringssystemet var fuldstændigt opdateret - både hvad angår hardware og software. Ud over den centrale PGS-server installerer SWARCO 3 yderligere operatørstationer. Eksisterende skilte og indskrifter af parkeringsstyringssystemet blev udskiftet og 10 nye dynamisk og statiske skilte blev tilføjet.

NØGLEFAKTA


PROJEKTVARIGHED

Januar til april 2015


UDFORDRINGEN

Modernisering af et eksisterende parkeringsstyringssystem


TJENESTER

Planlægning og udførelse


TEKNOLOGI

Central server til PGS, 11 LCD VMS til dynamisk skiltning, 3 operatørarbejdsstationer, dataindsamling og transmission til 12 parkeringspladser