Magatartási kódexünkből:

Magatartásunkban nap mint nap erre kötelezzük magunkat, és ezt várjuk el üzleti partnereinktől is.

#Maradj feddhetetlen!

Jobb Megoldás. Minden Nap!  

A SWARCO számára a felelős vállalatirányítás központi jelentőségű. A vállalatcsoport irányítása és ellenőrzése olyan munkakörnyezet kialakítására irányul, amely elősegíti az integritást, a tiszteletet és a felelősségteljes magatartást a fenntartható értékteremtés érdekében.  

Ennek alapjául a SWARCO magatartási kódexet hozzott létre. A Magatartási Kódex útmutatóul szolgál minden alkalmazott számára, hogy tisztességesen viselkedjen az ügyfelekkel, üzleti partnerekkel, alkalmazottakkal és a nyilvánossággal. A Magatartási Kódex tükrözi az üzleti partnereinkkel szemben támasztott elvárásainkat is, valamint azt, hogy kikkel és hogyan folytatunk üzleti kapcsolatot.  

A SWARCO valamennyi dolgozójának közös célja, hogy a törvényeknek megfelelő, társadalmilag felelős, etikus és előremutató módon – egyszóval felelősségteljesen – ne csak a kollégákkal, hanem az érintettekkel és az üzleti partnerekkel való kapcsolataiban is cselekedjenek.  

A Magatartási Kódex minden alkalmazott valamint minden ügyfél és üzleti partner számára elérhető.

Magatartási kódexünk

Bejelentő portál

A magatartási kódex megsértését, a törvények és a SWARCO-szabályzatok vagy az ellátási láncunk ismert vagy feltételezett megsértését a SWARCO Whistleblower Portal-on keresztül lehet jelenteni. A SWARCO különféle jelentési csatornákat biztosít a belső és külső bejelentőknek. A megfelelőségi bejelentő rendszer egy biztonságosabb jelentési csatornát kínál, amelyen keresztül a visszaélést bejelentők éjjel-nappal, írásban vagy telefonon, igény szerint névtelenül tudnak tájékoztatást adni – és számos nyelven.