ADATVÉDELMI POLITIKA

Kedves Látogató!

Örömmel üdvözöljük Önt honlapunkon. Annak érdekében, hogy biztonságban és kényelmesen érezze magát honlapunk látogatása során, az alábbiakban tájékoztatjuk Önt az adatai feldolgozásáról.

Kik vagyunk

Ezt a honlapot a SWARCO AG üzemelteti.A SWARCO AG a SWARCO Group anyavállalata,[1]jelenleg több mint 80 SWARCO-Group vállalattal 26 országban. A SWARCO Group piacvezető megoldások, szolgáltatások és termékek sorát kínálja a forgalomirányítás, parkolás és tömegközlekedés-menedzsment területén. A SWARCO az útburkolatjelölő rendszerek és a közlekedésbiztonsági termékek vezető szállítója is.

Amikor a "mi" vagy "mi" szerepel az adott Adatvédelmi politikában, a SWARCO AG-ra és/vagy a SWARCO Group leányvállalataira utal.

Kiterjedés

Ez az Adatvédelmi politika azokra a személyes adatokra vonatkozik, amelyeket Önről gyűjtünk, mint webhely látogatóról, ügyfélről, szállítóról, üzleti partnerről vagy általában érdekelt félről, hogy megtudjuk, hogyan kezeljük személyes adatait.

A SWARCO AG felelős a weboldal üzemeltetéséért.

Az adatgyűjtés és -feldolgozás körülményeitől függően a felelős jogi személy a személyes adatok feldolgozásáért a GDPR 4. cikkjének 7. paragrafusa értelmében a SWARCO AG és/vagy a SWARCO Group érintett leányvállalata. A SWARCO Group egyes vállalataira vonatkozó adatvédelmi tisztviselők listája megtalálhatóitt.

Megkeresések e-mailben / kapcsolatfelvételi űrlapon / telefonon / postán

Az adatfeldolgozás célja/jogalapja:

az e-mailben, telefonon, postán vagy honlapunkon található kapcsolati űrlapon keresztül megadott személyes adatok természetesen bizalmasan kezelendők. Az Ön személyes adatait csak meghatározott célra használjuk fel a megkeresése feldolgozásához. Az adatfeldolgozás jogalapja a GDPR 6. cikkjének 1 paragrafusa b), c) vagy f) pontjai. Az adatfeldolgozás iránti jogos érdek alapja a GDPR 6. cikk 1) bekezdésének f) pontja cégünk részéről az ügyfeleink, üzleti partnerek, stb. megkereséseinek megválaszolására való törekvésből származik, hogy ezáltal fenntartsuk üzleti kapcsolatunkat és elősegítsük az ügyfelek elégedettségét.

Ebből a célból a kapcsolatfelvételi űrlap használatakor csak az Ön nevére, telefonszámára és e-mail címére, valamint az országgal kapcsolatos információkra van szükségünk.A megrendelő űrlapon vagy más, szerződésalapú kapcsolat teljesítéshez vagy kezdeményezéshez szükséges űrlapon megadott, így kötelező bejegyzési mezőként (*) megjelölt adatok szintén feldolgozásra kerülnek.Megadhat egyéb személyes adatokat, de nem köteles erre.

Tárolás időtartama/a tárolás időtartamának meghatározásának kritériumai:

A személyes adatait addig tároljuk, ameddig azok szükségesek ahhoz a célhoz, amelyhez gyűjtötték. Az összes személyes adatot, amelyet a kéréseink alapján ad meg nekünk, legkésőbb 90 nappal az Önnek adott végleges válasz után töröljük vagy biztonságosan névtelenné tesszük. A 90 napos tárolási időszaknak az oka az, hogy előfordulhat, hogy ismételten kapcsolatba lép velünk, miután válaszoltunk ugyanazzal a kérdéssel kapcsolatban, és akkor az előző levelezésre hivatkozhatunk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy 90 nap elteltével általában nincs több kérdés a válaszunkkal kapcsolatban.

Üzleti partnerek adatainak feldolgozása

Az adatfeldolgozás célja/jogalapja:

Önnel, mint ügyfelünkkel, üzleti partnerünkkel, beszállítónkkal stb., folytatott üzleti kapcsolatunk részeként személyes adatokat, például nevét, címét, e-mail címét, telefon- vagy faxszámát, adószámát, ügyfélszámát, bankszámlaszámát és adott esetben a születése helyét vagy időpontját, az állampolgárságát és hitelminősítő adatokat dolgozhatunk fel, valamint egyéb adatok, amelyeket Ön önként szolgáltatott. A feldolgozás azonosítási céllal történik, valamint szerződések megkötése, szerződések végrehajtása, kezelése és feldolgozása, hitelképesség és biztosítékok értékelése, beszámolók és hiteljegyek készítése, követelések visszafizetése, követelések kezelése és végrehajtása, jogi előírások betartása, adatbiztonság és ügyfélszolgálat céljából.

 Az adatfeldolgozás jogalapja a GDPR 6. cikkjének 1 paragrafusa b), c) és f) pontjai.

 Tárolás időtartama/a tárolás időtartamának meghatározásának kritériumai:

A személyes adatait addig tároljuk, ameddig azok szükségesek ahhoz a célhoz, amelyhez gyűjtötték. Amennyiben nincs eltérés a törvényes tárolási kötelezettségektől, az egyes esetekben szükséges adatok tárolása mindig az Önnel fennálló üzleti kapcsolat időtartamára és az üzleti kapcsolatból eredő követelésekre vonatkozó alkalmazandó elévülési idő lejártáig történik.

A kapcsolattartó személyek adatainak feldolgozása

Az adatfeldolgozás célja/jogalapja:

Cégünk az ügyfelek, az érdekelt felek, a beszállítók és más üzleti partnerek kapcsolattartóinak személyes kapcsolattartási adatait e-mailen, telefonon, faxon és postai úton továbbítja. Az adatfeldolgozás jogalapja a GDPR 6. cikkjének 1 paragrafusa b) vagy f) pontja. A jogos érdek alapja a GDPR 6. cikkjének 1 paragrafusa f) pontja az ügyfelekkel, az érdekelt felekkel, a beszállítókkal és más üzleti partnerekkel folytatott üzleti kapcsolat folytatásának vagy kezdeményezésének érdekéből származik, valamint a kapcsolattartó személyekkel való személyes kapcsolat fenntartásában való érdekeltségből.

Tárolás időtartama/a tárolás időtartamának meghatározásának kritériumai:

A személyes adatokat az üzleti kapcsolatok folytatása céljából tároljuk, amennyiben jogos érdekünk bennük.

Adatfeldolgozás marketing célokra

Az adatfeldolgozás célja/jogalapja:

A SWARCO Group vállalatai személyes adatokat használnak fel marketing célokra, különösen e-mailen, telefonon és postai úton történő reklámozáshoz. A marketing intézkedések keretében történő adatfeldolgozás célja az, hogy tájékoztassa az érintetteket a SWARCO Group vállalatok termékeiről és szolgáltatásairól. A hirdetések postai úton történő elküldésének jogalapja a GDPR 6. cikkjének 1 paragrafusa f) pontja alapján.A jogos érdek abból fakad, hogy érdekük van az ügyfelek és az érdekelt felek termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos információk küldésében. A marketing intézkedések e-mailben vagy telefonon történő jogi alapja általában az Ön által megadott beleegyezés. A meglévő ügyfelek felé irányuló marketing intézkedések (pl. e-mailben történő reklámozás) bizonyos körülmények között előzetes beleegyezés nélkül is megengedhető a GDPR. 6. cikkjének 1 paragrafusa f) pontja alapján.

Elutasíthatja a marketingkommunikáció fogadását bármikor, a jövőre nézve, egy üzenetet írva az alábbi e-mail címre:@email.

Tárolás időtartama/a tárolás időtartamának meghatározásának kritériumai:

A személyes adatait addig tároljuk, ameddig azok szükségesek ahhoz a célhoz, amelyhez gyűjtötték. Ha ellenvetése van a marketingkommunikáció fogadása ellen, akkor azonnal leállítjuk az adatok feldolgozását, majd töröljük az adatait, kivéve, ha azokat más, törvényesen megengedett célokra is tárolják.

Google Analytics

A jogos érdekeink szerint (azaz statisztikáink, érdeklődésünk az elemzés felé, online szolgáltatásaink az online szolgáltatásainknak optimizálása és gazdasági üzemeltetése) a GDPR 6. cikkjének 1. paragrafusa f) pontja szerint alkalmazzuk a Google Analytics-et, a Google LLC ("Google") által nyújtott webelemzési szolgáltatást. A Google cookie-kat használ. A cookie által generált információkat általában a Google továbbítja és tárolja az Egyesült Államokban található szerverein.

A Google az Adatvédelmi Megállapodás alapján rendelkezik tanúsítással, és ezáltal garantálja az Európai Adatvédelmi Rendelet betartását (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

A Google ezeket az információkat a mi nevünkben használja, hogy értékelje az online szolgáltatásaink felhasználók általi használatát, az online szolgáltatás tevékenységeiről szóló jelentéseket állítson össze, és más, az adott online szolgáltatás és az Internet használatával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtson nekünk. A feldolgozott adatokból a felhasználók álneves felhasználói profiljai hozhatók létre. Nem használjuk a Google Analytics hirdetési funkcióit, és kikapcsoltuk a felhasználói adatok átadását a Google termékeinek és szolgáltatásainak.

A Google Analytics-et "Universal Analytics" formájában használjuk. A "Universal Analytics" olyan Google Analytics eljárásra vonatkozik, amelyben a felhasználói elemzést álneves felhasználói azonosító alapján végezzük, és így a különböző eszközök használata alapján (ún. "többeszközös követés") létrehozásra kerül a felhasználó álneves profilja.

A Google Analytics-et csak aktivált IP-névvel használjuk. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó IP-címét a Google az Európai Unió tagállamaiban vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más szerződő országaiban lerövidíti. A teljes IP-cím kizárólag kivételes esetekben kerül átküldésre az Egyesült Államokban lévő Google-kiszolgálóra és ott lerövidül.

A GDPR 13. paragrafusa 2) pontja szerint az adatokat a felhasználó és esemény szinten 14 hónapig tárolják, mielőtt az automatikusan törlődik az analitikai szerverekről. A megőrzési idő a felhasználók és események szintjén lévő adatokra vonatkozik, amelyek cookie-khoz, felhasználói azonosítókhoz (például felhasználói azonosítókhoz) és hirdetési azonosítókhoz kapcsolódnak (pl. DoubleClick cookie-k, IDFA [Apple azonosító hirdetők számára], Android hirdetési azonosító). A Google Analytics adattárolási vezérlőelemei 2018. május 25-től a GDPR hatálybalépésével elérhetővé válnak és hatályba lépnek.

A felhasználó böngészője által továbbított IP-cím nem egyesül más Google-adatokkal. A felhasználók megakadályozhatják a cookie-k tárolását a böngésző szoftverük megfelelő beállításával; a felhasználók megakadályozhatják a Google-t a cookie által generált adatok gyűjtésében és további feldolgozásában, és megakadályozhatják az online szolgáltatáshoz kapcsolódó adatok kapcsolódó használatát a böngésző plug-in letöltésével és telepítésével, amely az alábbi link alatt érhető el:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Kifogás joga a GDPR 21. cikkje szerint: Az alábbi linkre kattintva megakadályozhatja a Google Analytics webhelyünkenn lévő adatok gyűjtését: Google Analytics Opt-Out .

Az opt-out cookie úgy van beállítva, hogy megakadályozza az adatok gyűjtését a jövőben, amikor meglátogatja ezt a webhelyet. A hivatkozás megerősítésével az adathordozón egy úgynevezett opt-out cookie van beállítva. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha törli az összes cookie-t a számítógépén, ez az opt-out cookie is törlődik, vagyis ha továbbra is ellenzi a Google Analytics adatgyűjtését, akkor újra meg kell adnia az opt-out cookie-t. Az opt-out cookie-t böngészőnként és számítógépenként állítják be. Ha otthonról és munkából vagy különböző böngészőkből látogatja meg webhelyünket, aktiválnia kell az opt-out cookie-t a különböző böngészőkben és a különböző számítógépeken.

A Google adatainak, beállításainak és kifogásolási lehetőségeinek használatával kapcsolatos további információkért látogasson el a Google weboldalaira:https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/partners("Hogyan használja a Google a szolgáltatásainkat használó webhelyekről vagy alkalmazásokról származó információkat"),http://www.google.com/policies/technologies/ads("Hogyan használja a Google a szolgáltatásainkat használó webhelyekről vagy alkalmazásokról származó információkat"),
http://www.google.de/settings/ads("A Google által a hirdetések megjelenítéséhez használt információk ellenőrzése").

A személyes adatok feldolgozásának egyéb céljai

Továbbá az Ön által megadott vagy Öntől gyűjtött személyes adatokat - amennyire jogilag megengedhető - konkrét célokra használjuk fel, amelyek a konkrét adatgyűjtés időpontjában megadásra kerülnek (pl. weboldalunk bizonyos oldalain).

 

Címzettek / címzettek kategóriái

A SWARCO Group-on belüli személyes adatok közzététele:

Szükséges lehet számunkra, hogy e-mailben, kapcsolattartó űrlapon, telefonon vagy postai úton, a benne foglalt személyes adatokkal együtt elküldjük a nekünk küldött kéréseinket a SWARCO Group többi vállalatának, ha ez szükséges az Ön megkeresése feldolgozásához.

Ezenkívül az Ön üzleti adatait az SWARCO Group más vállalataival megosztják az üzleti kapcsolat megvalósítása vagy kezdeményezése érdekében.

A SWARCO Group-on belül adatait marketing célból át lehet adni a csoport más cégeinek.

A személyes adatok harmadik feleknek történő közlése:

Elvben semmilyen adatot nem osztanak meg a SWARCO Group-on kívüli harmadik felekkel. Személyes adatainkat harmadik személlyel csak akkor szabad közölni, ha Ön kifejezetten hozzájárult az átadáshoz előre, vagy erre ha törvényben kötelezzük. Az adatfeldolgozás jogalapja a GDPR 6. cikkjének 1 bekezdésének a) pontja beleegyezés esetén vagy a 6. cikkjének 1. paragrafusa c) pontja jogi kötelezettség esetén.

Kivételes esetben azonban az adatokat harmadik fél adatkezelői feldolgozzák a nevünkben (vagyis kiszervezünk tőlünk gyűjtött személyes adatokat külső szolgáltatóknak). Ezeket a vállalkozókat gondosan válogatják ki, ellenőrzik és szerződés kötik meg a GDPR 28. cikkjének megfelelően (különösen a megfelelő műszaki és szervezeti biztonsági intézkedések biztosításával kapcsolatban).

Ismertethetjük személyes adatait akkor is, ha a nyilvánosságra hozatal szükséges a létfontosságú érdekek védelméhez, vagy ha másként megengedik az alkalmazandó törvények vagy rendeletek.

Nem adjuk el vagy adjuk ki a személyes adatait harmadik félnek.

Nemzetközi adatátvitel:

Az Adatvédelmi politikában említett célok teljesítése érdekében személyes adatait az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívüli címzetteknek továbbíthatjuk. Ezekben az országokban előfordulhat, hogy nem alkalmazzák ugyanazt az adatvédelmi szabványt, mint az Ön államában, amelyben eredetileg megadta személyes adatait.Ez lehet például abban az esetben, ha az adatokat a SWARCO Group egy másik, EGT-n kívüli országban működő vállalatával osztják meg.

A személyes adatokat az EGT-n kívüli országokra csak az alábbi feltételek mellett ruházzák át:

  • az átadás olyan országba történik, ahol az Európai Bizottság úgy véli, hogy a személyes adatok megfelelő védelme biztosított, vagy
  • megfelelő intézkedéseket tettek az adatok védelmére, különösen az Európai Bizottság vagy az adatvédelmi hatóság követelményeinek megfelelő, megfelelő adatvédelmi intézkedésekről vagy biztosítékokról szóló szerződéses megállapodás révén, vagy
  • ha hozzájárult az átadáshoz vagy
  • az átadás az Ön és a felelős személy közötti szerződés vagy a szerződéskötés előtti intézkedések végrehajtására irányuló szerződés teljesítéséhez szükséges az Ön kérésére, vagy
  • van egy másik jogalapja az adatátvitelnek.

Honlapunk használata

A magánéleted védelme nagyon fontos számunkra. Ezért úgy terveztük meg honlapunkat, hogy anonim módon használható legyen. Olyan információkat használunk, amelyeket a honlapunkon történő látogatása során kizárólag belső célokra kapunk és tárolunk, illetve a weboldalaink tervezésének javítására használjuk. A kivételek akkor alkalmazandók, ha az adatfeldolgozás bűncselekménynek minősülő támadások elleni védekezésre vagy büntetőeljárás alá vonásra, illetve weboldalunk funkcionalitását sértő bűncselekményre van szükség.

Adathasználat

Amikor meglátogatja webhelyeinket, az úgynevezett használati adatok ideiglenesen tárolódnak webszerverünkben statisztikai célokra protokollként, hogy javítsuk honlapjaink minőségét. Ez az adathalmaz

  • abból az oldalból, ahonnan a fájlt kérték,
  • a fájl nevéből,
  • a lekérdezés dátumából és időpontjából,
  • az átadott adatok mennyiségéből,
  • a hozzáférési állapotból (fájl továbbítva, a fájl nem található),
  • a használt böngésző típusának leírásából,
  • a megkereső számítógép IP-címéből, utolsó három számjeggyel lerövidítve.

Ezt az információt arra használjuk fel, hogy lehetővé tegyük a honlapunkhoz való hozzáférést, rendszereink vezérlését és kezelését, valamint weboldalunk tervezésének javítását. Ezeket az adatokat névtelenül tárolják. Így a személyes felhasználói profilok létrehozása kizárt. Az egyénekre vagy az egyéni magatartásra vonatkozó adatokat nem gyűjtik.

Cookies

A cookie-k olyan kis fájlok, amelyeket a látogató merevlemezén tárolnak. Lehetővé teszik, hogy az információt bizonyos ideig tárolják, és azonosítsák a látogató számítógépét. A jobb felhasználói útmutatás és az egyéni szolgáltatás bemutatása érdekében állandó cookie-kat használunk. Az úgynevezett munkamenet cookie-kat is használunk, amelyek automatikusan törlődnek a böngésző bezárásakor. Beállíthatja a böngészőjét, hogy az tájékoztassa Önt a cookie-k elhelyezéséről. Ez átláthatóvá teszi a sütik használatát Ön számára.

Titkosítás

Az adatok nem kívánt hozzáféréstől való védelme érdekében a legtöbb oldalon titkosítási módszert használunk. Az Ön adatait ezután továbbítják a számítógépéről a szerverünkre és fordítva az interneten keresztül 128 bites SSL titkosítással (Secure Socket Layer). Ezt felismerheti annak alapján, hogy a böngésző állapotsorában található zárjelző zárva van, és a címsor https:// -el kezdődik.

Nincs személyes adatszolgáltatási kötelezettség

Amennyiben az előző fejezetek másként nem rendelkeznek, a személyes adatok szolgáltatása sem törvény, sem szerződés nem írható elő, sem a szerződés megkötéséhez szükséges, és ezért nem köteles ilyen adatokat szolgáltatni. Abban az esetben, ha úgy dönt, hogy nem adja meg nekünk személyes adatait, előfordulhat, hogy nem tudunk válaszolni a kérésére, vagy nem adjuk meg a kért szolgáltatást, nem lehet részt venni a pályázati eljárásban vagy egy eseményen.

Az Ön jogai

Hozzáférési jog (GDPR 15. cikkje):

A GDPR 15. bekezdése 1) pontja szerint jogosult arra, hogy kérjen megerősítést arról, hogy az Önre vonatkozó személyes adatokat feldolgozzák-e, és ha igen, akkor kapjon tájékoztatást az Ön által tartott személyes adatokról, valamint a GDPR 15. cikkjében megadott információt.

A helyesbítéshez és törléshez való jog (GDPR 16. és 17. cikkjei):

Ezen túlmenően Önnek joga van módosítani, helyesbíteni vagy általánosan megváltoztatni személyes adatait (GDPR 16. cikkje).

Ezen túlmenően Önnek joga van arra, hogy az Önre vonatkozó személyes adatok törlését kérje (pl. ha az adatok a továbbiakban nem szükségesek), ha a GDPR 17. cikkjében meghatározott feltételek fennállnak.

A feldolgozás korlátozásának joga (GDPR 18. cikkje):

Önnek joga van kérni személyes adatainak feldolgozásának (GDPR 18. cikkje) korlátozását, ha az a 18. cikkben meghatározott feltételek valamelyike teljesül, pl. ha ellenezte a feldolgozást, az adatfeldolgozáshoz való jogunk vizsgálatának időtartama alatt vagy abban az esetben, ha a személyes adatok feldolgozás céljából már nem szükségesek, de továbbra is fenntarthatók a jogi követelések érvényesítésére, gyakorlására vagy védelmére.

A feldolgozásra vonatkozó korlátozás azt jelenti, hogy a szóban forgó adatokat csak tárolás nélkül lehet feldolgozni az Ön beleegyezésével, vagy a jogi követelések érvényesítésére, gyakorlására vagy védelmére, egy másik személy jogainak védelmére vagy az Európai Unió vagy egy tagállam fontos közérdeke miatt.

Az adatátvitel joga (GDPR 20. cikkje):

Ha az automatizált adatfeldolgozás az Ön beleegyezésén vagy feldolgozásán alapul, az Önnel kötött szerződés teljesítéséhez vagy a szerződéskötés előtti intézkedések végrehajtásához, amelyek az Ön kérésére kerülnek megrendelésre, joga van a megadott és Önt érintő személyes adatok megszerzéséhez strukturált, aktuális és géppel olvasható formában, és ezeket az adatokat akadálytalanul továbbítja egy másik adatkezelőnek azon adatkezelőtől, amelyhez a személyes adatokat szolgáltatták, fellebbezése nélkül. Önnek is joga van arra, hogy kérje az adatok közvetlen továbbítását egy harmadik félnek, ha ez technikailag megvalósítható.

A kifogás joga (GDPR 21. cikkje):

Ha az adatfeldolgozás alapja a GDPR 6. cikkjének 1. paragrafusa f) pontja GDPR (adatfeldolgozás a jogos érdekek védelme érdekében), Önnek joga van bármikor kifogást emelni az adatfeldolgozástól az adott helyzetből eredő okok miatt. Ezután nem fogjuk feldolgozni a személyes adatokat, kivéve, ha bizonyíthatóan kényszerítő okok miatt érdemes megvédeni a további feldolgozást, ami meghaladja az Ön érdekeit, jogait és szabadságait, vagy ha a feldolgozás a követelések érvényesítésére, gyakorlására vagy védelmére szolgál.

Az elállási jog (GDPR 7. cikkjének 3. paragrafusa):

ha az adatfeldolgozás a 6. cikk 1. bekezdés a) pontja vagy 9. cikk 2. bekezdés a) pontja szerinti hozzájáruláson alapul, bármikor visszavonhatja hozzájárulását a jövőben. Az ilyen visszavonás azonban nem érinti az a visszavonás előtt megadott beleegyezés alapján végzett adatfeldolgozás jogszerűségét.

A fent említett jogok gyakorlásához vagy nyitott kérdések esetén kérjük, küldje el nekünk a kérését:

SWARCO Megfelelőségi Iroda
Blattenwaldweg 8.
A-6112 Wattens
@email

Kérjük, hogy ellenőrizze személyazonosságát, és adja meg, hogy milyen információkra van szüksége. Gondoskodni fogunk arról, hogy kérését időben és ingyenesen kezeljék, kivéve, ha aránytalan erőfeszítésre van szükség.

A felügyeleti hatósághoz benyújtott panaszhoz való jog (GDPR 77. cikkje):

Ezen túlmenően Önnek joga van arra, hogy hivatalos panaszt nyújtson be az Ön joghatósága szerinti illetékes adatvédelmi hatósághoz, ha úgy gondolja, hogy az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozása sérti az alkalmazandó adatvédelmi szabályokat. A panaszt be lehet benyújtani a lakóhelye, a munkahely vagy az állítólagos jogsértés helye szerinti EU-tagállam felügyeleti hatóságához.

Az Adatvédelmi politika módosításai

Megváltoztathatjuk ezt az adatvédelmi irányelvet annak érdekében, hogy megfeleljen az alkalmazandó jogi követelményeknek. A jelenlegi adatvédelmi politikáink megtalálhatók a honlapunkon, ezért arra biztatjuk Önt, hogy rendszeresen ellenőrizze a változásokat.

Az adatfeldolgozásért felelős a GDPR 4. cikkjének. 7. paragrafusa alapján a webhely látogatásával kapcsolatban:

SWARCO AG

Blattenwaldweg 8

A-6112 Wattens

 

[1]A SWARCO Group a SWARCO AG-t és az összes kapcsolt vállalatot foglalja magába az UGB (osztrák kereskedelmi törvény) 189a paragrafusa 8) pontjában foglaltaknak megfelelően. A leányvállalatok minden olyan vállalat, amely - az UGB 244 paragrafusa értelmében - a SWARCO AG közvetlen vagy közvetett irányítása alatt áll (mint például a SWARCO AG tulajdonában lévő szavazati jogok többségének vagy a SWARCO AG gyakorlásának joga miatt). meghatározó befolyást gyakorol a vállalatra).