sujet

parkolástechnika

a Swarco Traffic Hungária Kft. teljeskörű megoldásokat kínál kezdve az egyszerűbb járműbeléptetéstől az összetettebb parkolórendszerekig

Cégünk a vevők igényeinek megfelelően kialakított komplett parkoló, és/vagy járműbeléptető rendszereket szállít bevásárló- és szórakoztató központok, mélygarázs- és parkolóüzemeltető cégek, szállodák, sportközpontok, irodaházak, kórházak és önkormányzatok számára.

Több évtizednyi parkolóautomatizálási gyakorlatunk során mintegy ezer(!) parkolástechnikai és járműbeléptetési feladatot oldottunk meg. Az így szerzett szakmai tapasztalatainkat a legújabb technológiai megoldásokkal ötvözzük, különleges megbízhatóságot, minőséget és könnyű kezelhetőséget biztosítva SignelPark rendszereink felhasználóinak. Ezek eredményeit költséghatékony technológiánkból és üzleti modelljeinkből profitálva a parkolóüzemeltetők élvezhetik. Természetesen a fejlettebb és kényelmesebb szolgáltatásokat a parkoló vendégei is nagyra értékelik.

Megoldások

 • Fizetőparkoló rendszerek

  A parkolóüzemeltetés jó üzlet, de amit még nem ismer a parkolóautomatizálásról, az elmaradt bevétel vagy felesleges kiadás formájában
  MIND PÉNZÉBE FOG KERÜLNI!

 • SignelPark® parkoló- és az eVolt® töltési rendszerek kapcsolata

  Egy kormányrendelet eredményeként hamarosan a magyarországi fizetőparkolókban elektromos autók töltését biztosító töltőberendezések telepítése válik szükségessé. Helyezze magát előnyös pozícióba a SignelPark® parkoló- és az eVolt® töltési rendszerek összekapcsolásával.

 • Gépjármű-beléptetés

  Irodaházi garázsok, lakóközösségi teremgarázsok, kórházi parkolók, nagy autóparkkal rendelkező vállalati telephelyek, bérletes és/vagy fizető szolgáltatásai számára. „Meglévő” személybeléptető rendszer nem akadály.