sujetsujet

LED-es közvilágítás és rendszermenedzsment

A LED jobb útmutató

A SWARCO, mely világelső a LED-es forgalomirányító jelzőlámpák fejlesztése és termelése terén, a közvilágítás témájának újszerű megközelítésével ismét megmutatta innovatív képességeit. Legújabb terméke, a FUTURLUX fényforrás ugyanis a világító diódák utcai világítás céljára történő alkalmazását teszi lehetővé. Ezzel a megoldással a SWARCO több, mint 15 éves LED-es jelzőlámpákkal kapcsolatos tapasztalatát, szakértelmét az utcai világítás területén is a megrendelők szolgálatába kívánja állítani.

A LED-ek fényerő növekedése területén elért műszaki fejlődés a SWARCO optikai és LED-technikai szakértelmével párosulva a hagyományos világítástechnikai megoldások érdekes alternatívájaként létrehozta ezt a fényforrást, amely az energiafogyasztásban jelentős csökkentést, nagyarányú energia-megtakarítást tesz lehetővé.

KÖZVILÁGÍTÁS RENDSZERMENEDZSMENT
a Powerline kommunikációval

A közvilágítás rendszerszintű menedzsmentje segítségével - amikor a megvilágítás szintje adaptív módon, a forgalom nagyságától és az időjárási körülményektől is függően változik - tovább csökkenthető a LED-es világítótestek energiafogyasztása.

A FUTURLUX termékcsalád fejlesztésénél kezdettől fogva nagy hangsúlyt helyeztünk az innovatív Powerline kommunikáció alkalmazására, mely az üzemeltetés hatékonyságát az energiafogyasztás csökkentése és fokozott közlekedésbiztonság mellett növeli.

Termékek