sujetsujet

Swarco Traffic Hungaria kft. forgalomtechnikai és parkolóautomatizálási portál

KULCSRAKÉSZ FORGALOMTECHNIKAI ÉS PARKOLÓAUTOMATIZÁLÁSI MEGOLDÁSOK, FORGALOMIRÁNYÍTÁSI ÉS KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

A FORGALOMTECHNIKAI DIVÍZIÓ keretében a jogelődök (Vilati és Signelit ) tevékenységét is figyelembe véve fél évszázada foglalkozunk közúti forgalomirányítási feladatok megoldásával. A SWARCO további vállalataival együttműködve piacvezető termékpalettát kínálunk az energiatakarékos LED lámpafejektől a forgalomirányító berendezések, az adaptív forgalomirányítás, az autópálya és alagúti tájékoztató, a tömegközlekedést előnyben részesítő, és a legmodernebb közlekedés-telematikai szoftvermegoldások rendszerén keresztül számos szolgáltatásig (telepítés, üzemeltetés, projektvezetés), amelyek kiegészítik portfóliónkat.

A PARKOLÓAUTOMATIZÁLÁSI DIVÍZIÓ projektjeiben a jogelőd Signelit több, mint húszéves tapasztalatát felhasználva a harmadik generációs SignelPark automatika elemek alkalmazásával fizető parkolók forgalomtechnikai tervezésével, automatizálásával, járműbeléptető rendszerek építésével és műszaki üzemeltetésével foglalkozunk. Ezen tevékenységünket az egyedi foglaltságjelző és a parkolási tájékoztató rendszerek egészítik ki.