sujet

Cégismertető

Tudnivalók a Swarco Traffic Hungaria Kft-ről

Két nagymúltú, szakmai körökben jól ismert és elismert forgalomtechnikai cég közös jogutódjaként jött létre a Swarco Traffic Hungaria Kft. (STH Kft.) 2009. július elsején. A Signalbau Huber Vilati Kft. és a Swarco Signelit Zrt. szakmai múltját, tapasztalatait egyesítő STH Kft. mind a forgalomtechnika, mind pedig a parkolóautomatizálás területén piacvezető pozíciót foglal el Magyarországon

A jogelődök tevékenységét is figyelembe véve több, mint fél évszázada foglalkozunk közúti forgalomirányítási feladatok megoldásával és közel 30 éve gépjármű-beléptetéssel, parkolóautomatizálással. A SWARCO további vállalataival együttműködve piacvezető termékpalettát kínálunk az energiatakarékos LED jelzőlámpáktól (lsd. pl. Budapest teljes területe) a forgalomirányító berendezések, az adaptív forgalomirányítás, az autópálya és alagúti tájékoztató, a tömegközlekedést előnyben részesítő, és a legmodernebb közlekedés-telematikai szoftvermegoldások rendszerén keresztül számos szolgáltatásig (tervezés, telepítés, üzemeltetés, projektvezetés)

Új területünk az elektromobilitás, elektromos-gépjárművek számára szánt eVolt® elektromos töltési rendszer és termékek. Meggyőződésünk, hogy az elektromobilitás 2025-ig a mindennapos utcakép részévé válik. Az elektromobilitás nem más, mint a villamos hajtású járművek közlekedési rendszere, mely károsanyag kibocsátás mentes megoldást kínál a városi közlekedésre. Ennek eléréséhez több ezer elektromos töltőberendezésre van szükség országszerte.

A SWARCO csoport már tízezer feletti darabszámban telepített korszerű elektromos-töltőberendezéseket, mellyel nagymértékben részt veszünk az elektromobilitás elterjedéséhez szükséges infrastruktúra kiépítésében. Megbízható termékekkel, integrált rendszerekkel és korszerű fizetési megoldásokkal segítjük a villanyautózás fejlődését.

További műszaki megoldásaink közé tartozik a LED-es energiatakarékos közvilágítás, melyet most kívánunk a magyar piacon meghonosítani. Ezzel kapcsolatosan egy kiemelt helyszínen egy ingyenes referenciaszakasz kiépítésére is vállalkoznánk további egyeztetést követően.

A kb. 60 fős cég dolgozóinak tudásához, tapasztalatához a Swarco három kontinensen jelenlévő, nemzetközi szakmai és pénzügyi hátteret biztosít.

Részletes cégadatokat az impresszum oldalon talál.