sujetsujet

Optimizarea terminalului

APD (Alocarea platformei dinamice)

Creşterea numărului de pasageri care călătoresc cu transportul public conduce la cresterea numărului de autobuze în trafic. Extinderea unui terminal central de autobuze este aproape imposibilă în aceste zile şi, prin urmare, optimizarea este esenţială.

Linaria are un rol important acolo unde unde porţile pentru plecare sau sosire a vehiculelor sunt alocate într-un mod dinamic. Această funcţie, numită APD (Alocarea platformei dinamice), este complet automatizată. Sistemul poate gestiona un terminal complet de autobuze cu alocare de platformă folosind parametrii furnizaţi. Sistemul redirecţionează automat vehiculele care au întârziat spre porţile libere, în conformitate cu o listă de prioritate dată şi, care actualizează informaţiile de prezentare de pe display. Operatorii pot înlocui funcţionalitatea automată, în scopul de a direcţiona vehiculele manual. Acest lucru înseamnă că traficul de la un terminal poate fi optimizat şi porţile pot fi folosite într-un mod foarte eficient.

Optimizarea unui terminal conduce la o mai bună utilizare, mai puţin timp de călătorie pentru pasageri şi timp mai scurt de functionare a vehiculului, care la rândul său reduce emisiile în atmosferă.

Produse

  • LINARIA

    LINARIA, un sistem bine stabilit cu grafic orar de către compania SWARCO MIZAR.