sujet

PARCĂRI

SISTEM DE SOLUŢII COMPLETE PENTRU PARCĂRI

Obiectivul nostru a fost întotdeauna imbinarea experienţei noastre de lungă durată cu cele mai recente tehnologii pentru a oferi o fiabilitate remarcabila, calitate şi confort. Ca rezultat, operatorii profita de noile tehnologii de reducere a costurilor şi modele de afaceri. Utilizatorii finali beneficiază de servicii îmbunătăţite şi convenabile.

SWARCO ofera solutii complete, adaptabile pentru aeroporturi, operatori de parcare, proprietari de imobile, autorităţi feroviare, hoteluri, stadioane, facilităţi de agrement, birouri şi municipalităţi. În plus faţă de mentenanta şi suport, SWARCO poate oferi asistenţă în orice stadiu al unui proiect.

Solutii

 • Ghidarea către parcare

  SWARCO poate oferi solutii de ghidare către parcări, adaptate pentru orientarea pe etaje şi către spaţiile libere din parcări, până la soluţii care acoperă o gamă largă de domenii, cum ar fi oraşe intregi.

 • Parcări închise

  SWARCO oferă solutii pentru parcări închise, pentru o parcare avantajoasă, într-o zonă protejată şi controlată.

 • Parcări stradale

  SWARCO oferă sisteme de management şi mentenanţă eficiente, care să maximizeze oportunităţile şi să minimizeze dificultăţile asociate cu parcările stradale.

 • Parcări pentru camioane

  SWARCO oferă sisteme ce ajută şoferii de camioane să identifice facilităţile sigure şi convenabile de parcare a camionelor, la sfârşitul perioadelor de conducere.

 • Detectie

  SWARCO oferă o gamă largă de solutii de detecţie pentru managementul parcărilor.