sujetsujet

Detectoare de Trafic

Management şi control eficient al traficului

Bucle inductive
Detectarea vehiculelor prin intermediul buclelor inductive încorporate în suprafaţa carosabilului, este metoda tradiţională de detecţie. Weiss Electronics este iniţiatorul dezvoltării acestei tehnologii. Acum, făcând parte din SWARCO, buclele inductive Weiss sunt folosite într-o varietate largă de instalaţii - în special atunci când sunt necesare date exacte despre autovehicul. Detectoarele Weiss pot oferi clasificarea exactă a autovehiculului, bazată pe profilurile magnetice ale acestuia. Acestea sunt certificate în Germania pentru clasele de vehicule de până la 8+1. Weiss oferă de asemenea detectoare pentru buclele inductive, fiind aprobate şi pentru utilizarea lor împreună cu camerele folosite in aplicarea de sancţiuni.

Detecţia video
Detecţia video este bazată pe procesarea imaginii în timp real, oferind o detecţie eficienta pe o arie extinsă, bine adaptată pentru inregistrarea de incidente pe drumuri şi în tuneluri. Conectată la automatele de dirijate a traficului, aplicaţia poate fi de asemenea folosită şi pentru detectarea de vehicule în intersecţiile semaforizate, acolo unde instalarea buclelor inductive este dificilă sau scumpă.

Detecţia radar
Detecţia radar este folosită pentru a detecta vehiculele în mişcare, într-o zonă de detecţie limitată. Este foarte eficientă şi testată corespunzător.

Detectoare cu infraroşu
Senzorii infraroşu sunt adesea folosiţi pentru a detecta vehiculele oprite şi, de asemenea, pentru a detecta pietonii la trecerile de pietoni.

Tehnologii combinate
Detectoarele instalate deasupra solului, ce folosesc mai multe tehnologii diferite de detecţie, sunt utile in special pe autostrăzi sau în tuneluri. Acestea oferă , dintr-o singură locaţie, o varietate largă de parametri şi informaţii exacte de clasificare.

Produse

  • Detector de trafic TDD1-MW30

    Detector de trafic cu radar Doppler cu raza 30m.

  • IG746

    Detector inductiv cu 4 canale şi funcţionalităţi extinse şi interfaţă cu magistrală CAN.

  • IG746

    Detector inductiv cu 4 canale şi funcţionalităţi extinse şi interfaţă cu magistrală CAN.