sujetsujet

Sub-Sisteme

Aplicaţii pentru controlul traficului

În ultimele decenii, unele autostrăzi au devenit notorii pentru congestiile de trafic, în special în zonele şi în jurul zonelor metropolitane.

Transportul eficient, sigur şi ecologic al persoanelor şi al bunurilor pe autostrăzi, necesită utilizarea optimă a infrastructurii disponibile. SWARCO oferă o varietate de aplicaţii pentru managementul traficului pe autostrăzi, cum ar fi controlul accesului pe autostrăzi, informarea conducătorilor auto, ghidarea de rută şi controlul variabil al vitezei.

Produse

 • TIME

  Acest sistem de control al accesului pe autostrăzi este proiectat să regleze fluxul de autovehicule de pe drumurile de acces, ajutând la menţinerea traficului în mişcare pe autostrazile aglomerate.

 • COMPASS

  Prima Dumneavoastră alegere a unui software de control al VMS-urilor, pentru redirecţionarea traficului şi pentru sistemele de informare colectivă a conducătorilor auto, asupra unei reţele complete de autostrăzi.

 • Controlul variabil al vitezei

  Atunci când este detectat un incident, sistemul SWARCO este conceput să reducă la minim riscul de accidente prin monitorizarea fluxului de trafic şi închiderea automată a benzilor, reducerea vitezei de deplasare şi redirecţionarea traficului .

 • Detectia Automata a Incidentelor

  SWARCO ofera detectie de incidente şi verificare eficienta, pentru a reduce impactul incidentelor şi pentru a preveni accidentele secundare.