sujetsujet

Sisteme pentru Autostrăzi şi Tuneluri

Sisteme complete de management pentru autostrăzi şi tuneluri

SWARCO oferă sisteme complete pentru managementul autostrăzilor şi tunelurilor, cu sisteme integrate de comunicaţii, inclusiv panouri cu mesaje variabile cu LED-uri, panouri variabile prismatice şi staţii externe de lucru care integrează echipamentele de contorizare a traficului, staţii meteorologice, echipament de supraveghere video şi echipament pentru detectarea automată a incidentelor.

Experienţa SWARCO ne permite de asemenea să furnizăm servicii precum consultanţă, consiliere şi proiectare de sisteme. Preţurile noastre competitive şi furnizarea de sisteme complete, fac ca SWARCO să fie partenerul ideal pentru sisteme de management şi control al traficului.

Produse

 • OMNIA

  OMNIA este un mediu software de nivel înalt, care furnizează o interfaţă omogenă şi uşor de utilizat pentru operaţiile diferitelor sisteme de management şi control al traficului.

 • COMPASS

  Prima Dumneavoastră alegere a unui software de control al VMS-urilor, pentru redirecţionarea traficului şi pentru sistemele de informare colectivă a conducătorilor auto, asupra unei reţele complete de autostrăzi.

 • Staţii externe de lucru PRIMOS MODULAR

  Tipul potrivit de staţii externe de lucru pentru toate cerinţele de trafic.

 • Software Central PRIMOS

  Controlul sistemelor de management al traficului, rularea pe benzile de urgenţă, măsurare pe rampe, sisteme RWIS şi WIM, control al traficului în tuneluri şi pe rampele de acces în tunel.

 • TRUCK STOP

  Sistemul pentru parcările de camioane facilitează identificarea locurilor de parcare libere de către conducătorii de camioane.