sujet

Managementul Traficului Interurban

Strategii si solutii pentru controlul şi monitorizarea autostrăzilor şi a tunelurilor

Multe autostrăzi europene şi drumuri expres care leagă oraşele sunt dotate cu echipamente si tehnologie de semnalizare cu LED-uri, fiabile şi cu vizibilitate clară, furnizate de SWARCO. Mai mult decat atat, grupul SWARCO furnizeaza sisteme complete de management al traficului şi soluţii pentru autostrăzi si tuneluri.

SWARCO furnizează diferite tipuri de detectoare pentru colectarea şi stocarea datelor de trafic. Statiile noastre de colectare a datelor şi software-ul de sistem procesează aceste informatii pentru a furniza un control atat local, cat si central, coordonat, al autostrăzilor, incluzand sisteme specializate pentru tuneluri.

Datele usor accesibile permit operatorilor sa identifice rapid problemele si sa reactioneze corespunzator. Informatiile precise, furnizate în timp real, permit conducatorilor auto sa-si planifice calatoriile, sa ia decizii corecte înainte si în timpul calatoriilor lor si sa ajunga la destinatie la timp si cu un nivel minim de stres.

Solutii

 • Sisteme pentru Autostrăzi şi Tuneluri

  SWARCO oferă sisteme complete de management pentru autostrăzi şi tuneluri, inclusiv sisteme integrate de comunicaţii şi interfeţe cu echipamentele externe sau ale unor terţi.

 • Sub-Sisteme

  SWARCO livrează o varietate de aplicaţii pentru traficul de pe autostrăzi, cum ar fi AID (detectie automata de incidente), controlul accesului pe autostrăzi, informarea conducătorilor auto, monitorizarea benzii de urgenta, care pot fi integrate in alte sisteme de management al traficului.

 • Sistem de Control al Vitezei

  Sistemul SWARCO este conceput pentru a maximiza fluxul de trafic şi pentru a reduce la minim riscul de accidente prin ajustarea automată a limitelor de viteză în funcţie de trafic şi de condiţiile meteorologice.

 • Sisteme pentru Detectia si Clasificarea Vehiculelor

  Managementul şi controlul eficient al traficului necesită detectoare de trafic de mare încredere. SWARCO furnizează o gamă largă de echipamente pentru clasificarea şi detecţia vehiculelor pe autostrăzi.

 • Semnalizare Statică şi Dinamică

  SWARCO oferă o gamă completă de semnalizare activă, care sporeşte siguranţa pe drumurile publice şi eficienţa reţelei de drumuri, şi care ajută conducătorii auto să să ia cele mai bune decizii de deplasare.