sujet

Sistem epoxidic, bicomponent

Din gama produselor epoxidice bicomponente, SWARCO VICAS ofera:

GRUND EPOXIDIC /

GRUND EPOXIDIC BOGAT IN ZINC

Grund bicomponent anticoroziv, destinat protectiei suprafetelor metalice (feroase, zincate imbatranite), inclusiv cele ale utilajelor si echipamentelor, situate la interior sau exterior, exploatate in medii industriale, medii chimic-agresive, in industria navala.

 

Preintampina corodarea acestora si asigura aderenta intre suport si stratul urmator din sistemul de vopsire.

 

Grundul epoxidic poate fi utilizat ca prim strat impreuna cu cu emailuiri epoxidice, poliuretanice sau alchidice.

 

Peliculele formate sunt dure si flexibile, cu aderenta buna, avand un timp de uscare la aer (23±2°C) de 12 ore (grundul bogat in zinc are un timp de uscare la aer (23±2°C) de 4 ore) sau la cuptor (80°C) de 1 ora.

 

Culori standard: rosu-oxid, gri.

AMORSA EPOXIDICA

BICOMPONENTA

Produs bicomponent de impregnare a suprafetelor din beton, situate la interior sau exterior.

 

Elimina aerul si sigileaza porii betonului, asigura aderenta intre suport si stratul urmator din sistemul de vopsire.

 

Peliculele formate sunt dure, cu aderenta buna, rezistente, avand un timp de uscare la aer (23±2°C) de 6 ore.

VOPSEA EPOXIDICA

Vopsea destinata pentru protejarea suprafetelor metalice (feroase, zincate imbatranite) sau din beton inclusiv cele ale utilajelor si echipamentelor, situate la interior sau exterior, exploatate in medii industriale, medii chimic-agresive, in industria navala.

 

Se foloseste ca strat intermediar in sistemul de vopsire epoxidic, cu rolul de a reduce consumul de email.

 

Peliculele formate sunt dure si flexibile, rezistente in timp, avand un timp de uscare la aer (23±2°C) de maxim 24 ore, sau la cuptor (80°C) de 1 ora.

 

Culori standard: gri, rosu-oxid.

EMAIL EPOXIDIC

Email destinat pentru decorarea si protejarea suprafetelor metalice (feroase, zincate imbatranite) sau din beton, inclusiv cele ale utilajelor si echipamentelor, situate la interior sau exterior, exploatate in medii industriale, medii chimic-agresive, in industria navala.

 

Peliculele formate au aspect lucios, sunt dure si flexibile, rezistente in timp, avand un timp de uscare la aer (23±2°C) de maxim 24 ore, sau la cuptor (80°C) de 1 ora.

 

Culori standard: alb, albastru, bleu, galben, gri, negru, rosu,rosu-oxid, verde.

LAC EPOXIDIC

Produs transparent, destinat vopsirii decorative si protectoare a suprafetelor metalice grunduite / vopsite cu email, a celor din beton, inclusiv cele ale utilajelor si echipamentelor, situate la interior sau exterior, exploatate in medii industriale, medii chimic-agresive, in industria navala.

 

Peliculele formate au aspect lucios, sunt dure si flexibile, rezistente in timp, avand un timp de uscare la aer (23±2°C) de maxim 24 ore, sau la cuptor (80°C) de 1 ora.

INTARITOR PENTRU PRODUSE EPOXIDICE

 

DILUANT PENTRU PRODUSE EPOXIDICE