sujet

SEMNALIZARE RUTIERA

GHIDARE SI ORIENTARE CU INDICATOARE RUTIERE DE INALTA CALITATE

SWARCO arata directia intr-un mod profesionist si ofera intreaga gama de produse de semnalizare rutiera pentru aplicatii urbane si interurbane.

Indicatoare reflectorizante statice, indicatoare variabile bazate pe prisme care permit afisarea a trei semne diferite, indicatoare suspendate de directie pentru autostrazi sau indicatoare pentru nume de strazi - aproape ca nu exista nici o limita in capacitatile noastre privind semnalizarea rutiera. Experienta si capacitatea in prelucrarea metalelor ne permit sa furnizam portaluri de otel sau aluminiu si stalpi cu consola de aproape orice dimensiune, precum si diverse accesorii necesare in instalarea indicatoarelor. Toate componentele sunt tratate impotriva coroziunii. Construcţia de portaluri şi stalpi in consola este conforma cu directivele internationale, nationale sau locale. Pot fi furnizate calcule statice pentru toate aceste solutii.

SWARCO este de asemenea punctul dumneavoastra de referinta cu privire la un program complet de piese de mobilier stradal. Stalpi pentru delimitare, stalpi de metal si cutii utilitare, de exemplu pentru sare sau pietris utilizate iarna la intretinerea drumurilor, ​​fac parte din gama noastra de produse.

Solutii