sujet

SWARCO în România

SWARCO este un grup internaţional în continuă expansiune, care oferă o gamă completă de produse, servicii şi soluţii pentru semnalizarea şi managementul traficului.

 

SWARCO TRAFFIC ROMANIA
www.swarco.com/romania

Compania a fost înfiinţată în 1995 şi a fost preluată de către Grupul SWARCO în anul 2008. Firma este specializată în dezvoltarea, furnizarea şi întreţinerea unei game largi de produse şi servicii, oferind soluţiile optime pentru problemele de trafic rutier şi transport, privind atât traficul urban, cât şi traficul interurban.

Orientată de la bun început către client, compania noastră îşi desfasoară activităţile conform cerinţelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000, ISO 27001, având o preocupare permanentă pentru îmbunătăţirea continuă a sistemului de management al calităţii.

Principalul obiectiv al Swarco Traffic Romania este acela de a fluidiza traficul rutier, de a informa şi ghida călătorul, utilizând produse şi servicii inovatoare în scopul de a sprijini nevoile crescânde de mobilitate ale societăţii.

Structura companiei noastre, flexibilitatea şi diversitatea produselor şi serviciilor, permit adaptarea continuă la schimbările şi cererile pieţei din România.

Principala preocupare a companiei Swarco Traffic Romania este de a-şi sprijini clienţii în identificarea celor mai bune soluţii folosind sistemele Swarco.

 

SWARCO VICAS
www.swarco.com/vicas

In anul 2006, grupul SWARCO a preluat producătorul român de lacuri şi vopsele VICAS S.A. Târgovişte, care şi-a schimbat denumirea în SWARCO VICAS S.A. Astăzi, SWARCO VICAS este cel mai mare producător român specializat în producţia de vopsele pentru marcaje rutiere si vopsele industriale.

SWARCO VICAS produce şi comercializează pentru piaţa românească şi cea din Europa de Est o gamă diversificată de sisteme de marcaj rutier, precum si vopsele si lacuri protective si decorative. SWARCO VICAS comercializează de asemenea microbile reflectorizante din sticlă adaptate diversele sisteme de marcaj rutier solicitate.

De ce SWARCO VICAS ?

  • Produse performante cu omologări internaţionale şi româneşti, testate cu succes în condiţii reale de trafic;
  • Livrări rapide în România indiferent de locaţie;
  • Demonstraţii de aplicaţii cu produsele proprii;
  • Consultanţă profesională şi suport tehnic ori de câte ori este nevoie;
  • Siguranţa unui partener de încredere;
  • Soluţii optime, potrivite cerinţelor specifice;
  • Cel mai performant raport calitate / preţ.