sujet

Cariere

SWARCO ROMANIA

Bine ati venit la portalul locurilor de munca SWARCO ROMANIA. Contribuiti la cresterea si succesul SWARCO.

Ca o corporatie activa la nivel global, SWARCO ofera produse tehnice interesante si un mediu de lucru tanar si dinamic. In scopul de a ne mentine pozitia de lider in solutiile pentru trafic, suntem mereu in cautare de oameni dedicati si calificati, dornici sa ni se alature.

Tehnologia de semnalizare bazata pe LED-uri şi soluţiile sistemelor de trafic sunt domeniile noastre principale de interes. Daca sunteti interesat sa contribuiti la cresterea si succesul SWARCO, nu ezitati sa trimiteti cererea dumneavoastra detaliata, inclusiv CV-ul si experienta locurilor de munca la: personal@swarco.com

APLICATIA DUMNEAVOASTRA PENTRU UN LOC DE MUNCA SWARCO

Puteti folosi acest formular pentru a ne trimite cererea dumneavoastra pentru un loc de muncă. Acesta este primul pas in fascinanta lume a sigurantei rutiere si a managementului traficului.

Aplicare nesolicitata: Nu ati gasit postul preferat? Va rugam sa folositi, de asemenea, acest formular pentru a ne trimite CV-ul fara a aplica pentru o pozitie specifica. Cu cat stim mai multe, cu atat este mai mare sansa dumneavoastra. Prin urmare, suntem bucurosi sa primim CV-ul complet si unele informaţii suplimentare cu privire la slujba sau indatorirea dumneavoastra preferata. Asteptam cu nerabdare cererea dumneavoastra!

Campurile marcate cu * sunt campuri obligatorii

 

Date personale

Educatie

Ocupatie curenta

Scrisoare de aplicare

Atasamente

Protectie la spam

Necesar pentru protectia antispam. Va rugam sa introduceti rezultatul corect