sujet

SWARCO TRAFFIC HUNGARIA Kft.

A magyar forgalomtechnikai vállalat

SWARCO TRAFFIC HUNGARIA KFT
Gyömrői út 150
1103 Budapest, Hungary
T. (06-1)-883-0999
F. (06-1)-883-0960
E. office.sth@swarco.com

Honlap: www.swarco.hu

Két nagymúltú, szakmai körökben jól ismert és elismert forgalomtechnikai cég közös jogutódjaként jött létre a Swarco Traffic Hungária Kft. (STH Kft.) 2009. július elsején. A Vilati-Signalbau Huber Kft. és a Swarco Signelit Zrt. szakmai múltját, tapasztalatait egyesítő STH Kft. mind a forgalomtechnika, mind pedig a parkolóautomatizálás területén piacvezető pozíciót foglal el Magyarországon

A jogelődök tevékenységét is figyelembe véve az STH Kft. több, mint fél évszázada foglalkozik közúti forgalomirányítási feladatok megoldásával. A SWARCO további vállalataival együttműködve piacvezető termékpalettát kínál az energiatakarékos LED jelzőlámpáktól (lsd. pl. Budapest egész területén) a forgalomirányító berendezések, az adaptív forgalomirányítás, az autópálya és alagúti tájékoztató, a tömegközlekedést előnyben részesítő, és a legmodernebb közlekedés-telematikai szoftvermegoldások rendszerén keresztül számos szolgáltatásig (tervezés, telepítés, üzemeltetés, projektvezetés)

Új terület a LED-es energiatakarékos közvilágítás, melyet most kívánnak a magyar piacon meghonosítani. Ezzel kapcsolatosan az STH Kft.egy kiemelt helyszínen egy ingyenes referenciaszakasz kiépítésére is vállalkozna további egyeztetést követően.

A kb. 60 fős cég dolgozóinak tudásához, tapasztalatához a Swarco három kontinensen jelenlévő, nemzetközi szakmai és pénzügyi hátteret biztosít.

Részletes cégadatokat az impresszum oldalon talál.