SWARCO LIMBURGER LACKFABRIK GmbH

SWARCO LIMBURGER LACKFABRIK GmbH is Duitslands grootste fabrikant van wegmarkeringmaterialen.

Ze hebben een van de meest moderne productiefaciliteiten in de wereld, omdat de oude fabriek in 1997 plaats moest maken voor de ICE spoorlijn Keulen - Frankfurt en daardoor een geheel nieuwe fabriek is gebouwd in de stad Diez. Met ongeveer 40 werknemers en een jaarlijkse omzet van meer dan EUR 22 miljoen produceren zij jaarlijks enkele duizenden tonnen wegmarkeringmaterialen op een oppervlakte van 17.500 vierkante meter. Het merendeel van deze producten is gecertificeerd voor toepassing op openbare snel -en autowegen.

De uitgebreide productportfolio omvat één en twee componentenverf (watergedragen en op basis van oplosmiddel), koudplast, verspuitbare koudplast, thermoplast, voorgevormde markeringsmaterialen. Tevens produceren zij speciale producten zoals verdunners, primers, lijmen, fluorescerende en fosforescerende verf en antislip additieven. De thuismarkt is weliswaar Duitsland maar de producten van SWARCO LIMBURGER LACKFABRIK worden wereldwijd toegepast.

Om de marktleidende positie als leverancier van wegmarkeringsmaterialen te behouden, streven zij voortdurend naar het optimaliseren van haar producten door te luisteren naar de wensen van de klant en de geldende voorschriften. Een bevoegd onderzoeks- en ontwikkelingsteam van technici en chemici werkt voortdurend aan de verbetering en de ontwikkeling van materialen en toepassingen, in nauwe samenwerking met het marketing- en sales team.

SWARCO GROEP

SWARCO LIMBURGER LACKFABRIK GmbH is onderdeel van de internationaal actieve SWARCO-groep. Swarco levert een compleet assortiment van producten, diensten en oplossingen op het gebied van wegmarkering, bewegwijzering, verkeerssignalen en verkeersbeheer. Doel van SWARCO is het ondersteunen van de groeiende mobiliteitsbehoeften van de samenleving, het verhogen van de veiligheid in het verkeer met hoge kwaliteit en milieuvriendelijke oplossingen, om emissies te verminderen en het milieu te ontlasten.

Op basis van dit bedrijfsbeleid zijn zij voortdurend bezig met het verbeteren van het kwaliteitsbeheer. Met de integratie van het actieve milieubeleid in de bedrijfsvoering kunnen zij nog beter voldoen aan de verantwoordelijkheid als producent van wegmarkeringmaterialen. SWARCO LIMBURGER LACKFABRIK GmbH is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2000 / 2008 sinds 2012. Tevens zijn zij gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001.

SWARCO is een bedrijf dat haar kantoorpersoneel, chemische technici, laboratorium assistenten en chemische geschoolde werknemers periodiek traint. In 2008 kregen ze van het federale agentschap voor de werkgelegenheid een Award voor de steun en begeleiding van stagiairs.

Klik hier voor meer informatie over de SWARCO Limburger Lackfabrik.