Coateq is door het Nationale Business Succes Award instituut uitgeroepen tot Branchewinnaar 2016 voor Wegmarkeringen

22/11/2016

Het doet ons bijzonder veel genoegen u te kunnen melden dat de Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award instituut, op basis van onafhankelijke selectiecriteria,

Coateq heeft uitverkozen tot Branchewinnaar in de branche Wegmarkeringen.

Hiermee behoort Coateq officieel tot de meest succesvolle bedrijven van Nederland en strijdt aan het begin van volgend jaar mee voor de grootste en belangrijkste ondernemersprijs van Nederland, het Nationale Business Succes Award 2016.

Het landelijke TV programma De Succesfactor biedt branchewinnaars de gelegenheid om hun succesformule te delen met de kijker.

Coateq is op zondag 27 november 2016 om 9.00 uur te zien op RTL7.

Binnenkort krijgt het Nederlandse publiek de kans om mede te bepalen welke bedrijven doordringen tot de finale en beoordeeld gaan worden door een deskundige vakjury.

Welk bedrijf is volgens u en de kijkers het meest succesvolle bedrijf van Nederland?

U kunt dit aangeven door in januari 2017, als alle branchewinnaars bekend zijn, een (gratis) sms-stem uit te brengen op het bedrijf van uw voorkeur. De vijf bedrijven met het grootst aantal stemmen zullen uiteindelijk doorgaan naar de finale. Daarnaast selecteert de Nominatiecommissie van het NBSA-instituut nog vijf finalisten op basis van meerdere meetfactoren. In totaal zijn er dus tien finalisten; vijf ondernemingen gekozen door het publiek en vijf geselecteerd door de Nominatiecommissie.

Het sms-stemmen is mogelijk in de periode van zondag 8 januari 2017 t/m zondag 15 januari 2017.

Medio december ontvangen alle bedrijven hun persoonlijke stemnummer en verdere uitleg over het stemproces, waarover wij uiteraard zullen communiceren.

De bekendmaking vindt plaats op donderdagavond 2 februari 2017 in Studio 21 te Hilversum. Alle branchewinnaars worden voor deze middag uitgenodigd. Tijdens een avondvullend programma met veel show en entertainment, maakt de vakjury de winnaar van de Nationale business Succes Award en andere winnaars bekend.

Het winnende bedrijf draagt een jaar lang de titel “Meest succesvolle bedrijf van Nederland 2016” en ontvangt een cheque ter waarde van € 100.000,-.

Namens Coateq verzoeken wij u om een stem op ons uit te brengen!